Dr Svami Purna - Spirituális ÁBÉCÉ - Út a megvilágosodáshoz

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Dr Svami Purna - Spirituális ÁBÉCÉ - Út a megvilágosodáshoz
2 790 Ft
2 372 Ft
Kezdete: 2020.10.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Részletek

Éljük a hétköznapjainkat, és úgy érezzük, valami hiányzik. Úgy érezzük, hogy nem teljes az életünk, de nem tudjuk megmondani, mi az, ami boldoggá, elégedetté tenne bennünket. Keresünk, és egyszer csak találunk egy morzsát, melyre a szívünk örömmel reagál. Ráébredünk, hogy a lelkünk éhezett, mi pedig vágyunk a tudásra, az önmegismerésre, a felfedezésre. Elindulunk az úton, mely minden lépéssel boldoggá, elégedetté tesz bennünket.

Dr. Svami Purna egy himalájai mester, aki elkísér bennünket. Praktikus támogatást nyújt a spirituális úton, segít abban, hogy meghalljuk a saját benső vezetőnk hangját. Ez a könyv az embert helyezi középpontjába, az emberi létben rejlő számtalan lehetőséget, amelyet felderítve harmóniába kerülünk önmagunkkal és a világgal.

Az indiai emberek számára az egyik legnagyobb öröm és élvezet az, ha megfürödhetnek és elmerülhetnek a Gangeszban. Ehhez hasonlóan a tudásban való elmerülés is felemelő élvezettel, örömmel jár. Induljunk el a lelki úton, és találjuk meg a kiegyensúlyozott, boldog, elégedett életet!

Adatok
szerző
Dr Svami Purna
cím
Spirituális ÁBÉCÉ
alcím
Út a megvilágosodáshoz
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
192
kötés
puha kötés
ISBN
9786150082967
Cikkszám
675620
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!