Elmore Leonard - Dinamit

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Elmore Leonard - Dinamit
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

Amerika zűrös hely volt a hatvanas-hetvenes években: diáklázadások, hippik és polgárjogi mozgalmak, na meg persze szex, drog és rock&roll minden mennyiségben. Skip Gibbs és barátnője, Robin Abbott kezdettől fogva benne volt a legkeményebb balhékban, csak épp nem virággal harcoltak a rendszer ellen, hanem dinamittal. Nem csoda, hogy az FBI jó pár évre kivonta őket a forgalomból...
Robin - akinek volt ideje töprengeni a sitten - kiszabadulva végül arra a következtetésre jut: nincs értelme a kapitalizmus ellen harcolni, elég megsarcolni azokat, akiknek amúgy is túl sok pénzük van. Választása a dúsgazdag Ricks testvérekre esik, elsősorban azért, mert úgy sejti, Woody és az öccse, Mark nyomták fel őket annak idején a szövetségieknél. Robin ördögi tervet eszel ki, hogy elégtételt vegyen a börtönben elvesztegetett évekért. Ha kell, akár dinamittal is.
A páros csak egy valakivel nem számol: a volt bombaszakértő Chris Mankowskival, aki épp Woody Ricks után nyomoz a szexi Greta Wyatt megerőszakolása ügyében. Az időzítő ketyeg, a kérdés már csak az, mikor robban a bomba!

Adatok
szerző
Elmore Leonard
cím
Dinamit
kiadó
Jaffa Kiadó
kiadási év
2013
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
283
kötés
puha kötés
ISBN
978-615-5235-42-9
Cikkszám
437103
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!