Fehérné Kovács Zsuzsa, Mácsainé Hajós Katalin, Szebényiné Nagy Éva - Együtt lenni jó...

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Fehérné Kovács Zsuzsa, Mácsainé Hajós Katalin, Szebényiné Nagy Éva - Együtt lenni jó...
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

Ha olyan könyvet keres, amelyik örömteli szeretetteljes együttlétet kíván teremteni Ön és gyermeke között, akkor jól választott.
Olyan verseket, meséket, dalokat, feladatokat, játékokat gyűjtöttünk össze, találtunk ki, amelyek nemcsak a gyermekek ismereteit, gondolkodását, készségeit fejlesztik, hanem olyanokat is, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban megismerjék óvodáskorú, iskolába készülő gyermekeiket, örömeikkel-bánataikkal, sikereikkel-kudarcaikkal, ügyességükkel-ügyetlenségükkel, érzelmi biztonságtudatukkal-bizonytalanságaikkal együtt.
Célunk, hogy az Együtt lenni jó... cím valódi, átélt élménnyé váljon szülő és gyermek számára egyaránt, az egyre mélyebb és szeretetteljesebb biztonságteli kapcsolat kiépülésével, amely egyben "gyógyír" is lehet a problémák, nehézségek megoldásában.
Ha Ön valóban végigjátssza ezt a szeptembertől júliusig tartó játékos könyvet gyermekével, az őszi levélgyűjtéstől a télapóváráson keresztül, a Balaton-pari lazító-pihenő játékig, akkor olyan nagy kincs birtokába juthat, amely lehetővé teszi, hogy valóban megismerje gyermekét, igazán tudjon vele játszani felszabadultan, együtt elmélyülni különféle tevékenységekben.
A gyermek ezen idő alatt bővülő ismeretei, szókincse, kifejezőkészsége, figyelmi, kitartása szinte észrevétlenül fejlődik majd, hiszen a "boldog együttlét" nyitottá, befogadóvá, kiegyensúlyozottá is teszi. Nincs más feladatuk, csak élvezni ezeket az önfeledt pillanatokat.
Ennek az élménynek az eléréséhez, átéléséhez, megvalósításához kívánunk Önnek kitartást, és nem utolsó sorban sok-sok örömet.

Adatok
szerző
Fehérné Kovács Zsuzsa, Mácsainé Hajós Katalin, Szebényiné Nagy Éva
cím
Együtt lenni jó...
alcím
Mozgás-, ritmusérzék- és beszédfejlesztő feladatgyűjtemény 3-7 éves gyermekek részére
kiadó
Logopédia Kiadó
kiadási év
2002
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
153
kötés
puha kötés
ISBN
963857884x
megjegyzés
borító sarkai picit megtörtek
Cikkszám
552301
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom
Szeptember 4
Október 16
November 26
December 42
Január 56
Február 70
Március 80
Április 92
Május 102
Június 110
Július 116
Mellékletek 125