Főzőiskola - Kezdőknek és alkalmi szakácsoknak

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Főzőiskola - Kezdőknek és alkalmi szakácsoknak
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635483252
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Adatok
szerző
Molnár Márta szerk.
cím
Főzőiskola - Kezdőknek és alkalmi szakácsoknak
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
1996
oldalszám
235
kötés
kemény kötés
kiegészítő információk
Színes fotókkal illusztrálva.
Cikkszám
735713
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Saláták és előételek
Fejes saláta rokforttal és krutonnal 41
Endíviasaláta 162
Madársaláta 150
Halfilé fejes salátával 113
Vegyes saláta 30
Nyerskoszt-változatok 33
Burgonyasaláta 134
Káposztasaláta 166
Pácolt padlizsán 34
Cukkuni 37
Zöldpaprika 37
Rizssaláta 113
Saláta kacsamellel és lencsével 3
Bazsalikomos paradicsomsaláta 86
Levesek és egytálételek
Zöldborsóleves 42
- mentával 45
Tyúkleves tojáskocsonyával 114
Irish stew 206
- káposztával 209
Lencse-egytál 50
Ököruszályleves 194
Pot au feu 198
Ratatouille 54
- változatok 57
Marhahúsleves pistou-val 201
Hagymaleves 46
- tejszínesen 49
Burgonya-, tészta- és rizsételek
Barackos gombóc 223
Sós rudacskák 197
Bouillonburgonya 202
Pirított burgonya 138
Fóliás burgonya 158
Zöldségtorta 142
Hercegnőburgonya 122
Gnocchi zsályás vajjal 74
- paradicsommártással 77
- csőben sült 77
- mákosan 77
Csőben sült burgonya 62
- burgonya sárgarépával 65
- Anna-burgonya 65
Burgonyagombóc 186
Burgonyapüré 146
Burgonyasaláta 134
Fokhagymás franciakenyér 129
Citromos rizs 110
Tésztafelfújt 90
- változat 93
Petrezselymes burgonya 105
Héjában főtt burgonya 97
Hasábburgonya sütőben 126
Rizs 118
Rizssaláta 113
Csőben sült rizottó 177
Gombás-szalonnás rizottó 177
Rösti 162
Sós burgonya 70
Zsemlegombóc 78
Spagetti 82
Spárgarizottó cseresznyeparadicsommal 174
Tortellini 86
Zödségételek
Karfiol 70
Endíviasaláta 162
Zöldborsóleves 42
- mentval 45
Madársaláta 150
Párolt vegyes zöldség 154
Vegyes saláta 20
- nyerskoszt-változatok 22
Zöldségtorta 58
Csőben sült zöldségfélék 142
Zöldbab 217
Csőben sült burgonya 62
- burgonya sárgarépával 65
Káposztatekercs 138
Káposztasaláta 166
Lencse-egytál 50
- köret 53
Pácolt padlizsán 34
Cukkini 37
- zöldpaprika 37
Tormamártás 202
Porvanszi paradicsom 158
Tejszínes gomba 78
Ratatouille 54
- változat 57
Kelbimbó 190
Vörös káposzta 186
Saláta kacsamellel és lencsével 38
Spárga 66
Spárgarizottó cseresznyeparadicsommal 174
Csőben sült paraj 61
Parajtorta juhsajttal 145
Bazsalikomos paradicsomsaláta 86
Caciki 166
Hagymatorta 145
Hagymaleves 46
- tejszínesen 49
Csőben sültek, felfújtak, tojásételek
Almás palacsinta 218
- cseresznyés 221
- crepes 221
Tojáskocsonya 114
Kemény tojás 30
Csőben sült zöldségek 58
Zöldségtorta 142
Csőben sült burgonya 62
- burgonya sárgarépával 65
Tojásos fűszervaj 66
Tésztafelfújt 90
- változat 93
Csőben sült rizottó 177
Csőben sült paraj 61
Halételek
Halfilé fejes salátával 113
Pisztráng alufóliában 102
Fogasfilé citromos rizzsel és mustármártással 110
Heringsaláta "gazdasszony" módra 94
Feketekagyló 106
- ragu 109
Tőkehalszelet mustármártással és sós burgonyával 98
Szárnyas(ételek)
Currys tyúk 118
Töltött jérce 130
- édes töltelékkel 133
Tyúkleves tojáskocsonyával 114
Pácolt csirkecomb 126
Mandulás pulykamellfilé 122
Saláta kacsamellel és lencsével 38
Húsételek
Bolognai mártás 82
Cordon bleu 153
Steak 158
Húspogácsa burgonyasalátával 70
Főtt marhaszegy 202
Májtokány 149
Gyros 166
Irish stew 206
- káposztával 209
Sült borjúmáj almával 146
Káposztatekercs 138
Sertésborda 154
Báránycomb 214
Ököruszályleves 194
Pot aut feu 198
- húsleves pistou-val 201
Bográcsgulyás 182
Marharolád (göngyölt marhaszelet) 183
Saslik 178
Oldalas 210
Sertéssült 190
Édes-savanyú sertéshús 170
Bécsi szelet 150
Zürichi tokány 162
Édességek
Almás palacsinta 218
- cseresznyés 221
Palacsinta 221
- crépes 221
Barackos gombóc 222
Sárgabarackompót 222
Mausse au chocolat 226
- márványozott 229
- fehér 229
Narancsmártás szőlővel 82
Mákos gnocchi 77