Gunagriha - A hála ereje - Hogyan szüntesd meg a rosszat az életedben? - Kiút a szenvedésből

Nincs raktáron
Gunagriha - A hála ereje - Hogyan szüntesd meg a rosszat az életedben? - Kiút a szenvedésből
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

Időnként, ha megnézünk egy DVD-t, az az érzésünk, hogy ezt mindenkinek látnia kellene. Mert érdekes, mert tanulságos, mert átformálja az embert és változást hoz. Ez a DVD határozottan ebbe a kategóriába tartozik. Egy jó ötlet ajándéknak is!

A felvétel Gunagriha szombathelyi előadásán készült, 2015. július 14-én. Gunagriha a következő témákról beszél: Meditáció, a csend művészete - Mi az oka a félelemnek? - Az élet belső iskolája - Túlmenni a jó és rossz kettősségén - A hála ereje - A belső béke titka az isteni Akarat elfogadása - Miért nem vagyunk boldogok? - A szabad akarat problémája és a hatodik érzék - A mindentudás benned van.

 

Gunagriha korunk nagy spirituális mesterének, Sri Chinmoy-nak a tanítványa, akit a Mester kezdettől fogva kiemelt tanítványaként kezelt. „A Gunagriha nevet Sri Chinmoy Gurumtól kaptam 1992-ben.” A név jelentése: az Isten-szerető, aki sok, sok, sok isteni tulajdonság és isteni képesség lakótemploma, hogy szeresse, megörvendeztesse és kinyilvánítsa a Legmagasabb Urat az Ő maga módján.

Gunagriha életét átszövik a mély spirituális felismerések és megtapasztalások; Mestere vezetésével ritka bölcsességre, és elmélyült, tiszta tudásra tesz szert. Ez adja előadásainak hitelességét, mélységét és valódi spirituális töltését. Gunagriha előadásán részt venni valóban egy élet-átalakító tapasztalat, melyről rengeteg hálás levél is tanúskodik, amelyet a résztvevők írtak, beszámolva az életükben lezajlott változásokról.

Gunagriha legfőbb célja és vágya az embereket arra inspirálni, hogy tisztább, őszintébb életet élve legyenek hűek önmagukhoz, valódi, mély énjükhöz, fedezzék fel önmagukban azt az isteni valóságot, amelynek felszínre hozatalával és kinyilvánításával az egyéni sors és a világ is átalakítható.

 


Témakörök: Meditáció, a csend művészete - Mi az oka a félelemnek? - Az élet belső iskolája - Túlmenni a jó és rossz kettősségén - A hála ereje - A belső béke titka az isteni Akarat elfogadása - Miért nem vagyunk boldogok? - A szabad akarat problémája és a hatodik érzék - A mindentudás benned van

Játékidő: 58 perc

 

Adatok
szerző
Gunagriha
cím
A hála ereje - Hogyan szüntesd meg a rosszat az életedben? - Kiút a szenvedésből
kiadó
Discovery Bliss Kft.
kiadási év
2015
állapot
ÚJ
kötés
műanyag tok
nyelv
magyar
Cikkszám
999184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!