Harold Klemp - A spirituális álmodás művészete

-10%
Nincs raktáron
Harold Klemp - A spirituális álmodás művészete
3 000 Ft
2 700 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Harold Klemp
A spirituális álmodás művészete
Eckankar, Minneapolis
303 o., puha kötés
2700.-
Részletek
Az álmodás művészet.

Az életed festővászon. Te vagy a művész. Fess egy sokkal elégedettebb életet magadnak Harold Klemp kipróbált technikáit használva A spirituális álmodás művészete című könyvből. Az álmaid jelentik a titkot egy mestermű létrehozásához.

Megtanulni, hogy láss és használd az álmaidból kapott bölcsességet, művészet. A nagy francia reneszánsz gondolkodó, Montaigne írta, "Az álmok hűséges tolmácsolói hajlamainknak; de művészetet igényel kiválogatni és megérteni őket."

Az álmokat századokon át magasra értékelték. Olyan próféták, mint Mózes és álomfejtők, mint József, nemzetek sorsát tartották kezükben. Azt tartják, hogy Salamon azt mondta, nincs új a nap alatt. Harold Klemp megmutatja nekünk, hogy van valami a napon túl.

A spirituális álmokat elhelyezi az őket megillető helyre, az álmok témakörének központjába. Megmutatja, hogyan fedezd fel álmaid spirituális aranyát. Az álmaid valóságosak. Tanuld meg, hogy az álmok segíthetnek betekintést nyerni múltba és jövőbe, megnövelni bizalmadat, meggyógyítani önmagadat spirituálisan, döntéseket hozni karrieredről és gazdasági helyzetedről. Tedd ezt egy egyedi nézőpontból: vedd észre álmaid spirituális természetét. Teremtsd meg mesterművedet!
Adatok
szerző
Harold Klemp
cím
A spirituális álmodás művészete
kiadó
Eckankar, Minneapolis
állapot
ÚJ
oldalszám
303
kötés
puha kötés
Cikkszám
832458
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!