Hefelle Katalin - Zongorajáték

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Hefelle Katalin - Zongorajáték
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
Részletek

Szép, színes rajzaival illusztrált, egyszerű és sokak által ismert magyar gyermekdalok kottáival szerkesztett könyvét Hefelle Katalin zongoratanárnő azok számára készítette, akik koruknál fogva még nem járnak zeneiskolába, de már szeretnének ismerkedni a zongorával és a zongorajáték „rejtelmeivel”.
A kötet olyan, akár egy mesekönyv; a szerző által készített rajzos oldalak a gyermekek számára sokat mondóan segítik elő a zenei alapok könnyebb elsajátítását. A „Zongorajáték” számos oldalán természetesen megtalálhatóak a tanulandó dalok kottapéldái is, hiszen ezek értelmezése, olvasása elengedhetetlen feltétele a zongoratanulásnak. Az óvodából ismert gyermekdalok kiegészülnek a szerző által alkotott kis dalocskákkal, melyek újszerű szövegei tovább gazdagítják a kötet tananyagát.
A Zongorajáték című kötetet inkább az öt-hat éves kisgyermekeknek ajánljuk, akik írni-olvasni még talán alig tudnak, de szüleik és zongoratanáruk segítségével mégis szeretnék elsajátítani a zongorajáték alapjait és a gyakorlást ezen a közkedvelt hangszeren. Természetesen a nagyobb alsó-tagozatos gyerekek számára is hasznos előtanulmányt jelenthet ez az új kötet.
Hefelle Katalinnak a gyakorlati hangszeroktatás terén évek hosszú során át kialakított játékos módszerével ismerkedhetünk meg. A gyermekek lelkivilágához közelálló rajzokkal, a gondosan válogatott dallampéldákkal a tanulók eredményesen sajátíthatják el a zongorajáték alapjait, miközben észrevétlenül megszeretik a hangszert és magát a muzsikálást.

Balogh Sándor

Adatok
szerző
Hefelle Katalin
cím
Zongorajáték
kiadó
Dialekton Népzenei Kiadó
kiadási év
2015
állapot
ÚJ
oldalszám
103
kötés
kemény kötés
ISBN
ISMN: 9790801666390
Cikkszám
639008
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!