Kai Haferkamp, Reiner Stolte - Pilács, a titokzatos tűzgyújtó

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kai Haferkamp, Reiner Stolte - Pilács, a titokzatos tűzgyújtó
880 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A talányos végrendelet

A kétségbeesett Gazdag Gedeonnak percre pontosan két és fél órája maradt, hogy elhunyt Gusztáv bácsikája végakaratát megfejtse, mielőtt annak tetemes vagyona az alávaló másodunokatestvérre, Vilmosra szállna. A fiatalembernek azonban a leghalványabb fogalma sincs arról, hogyan oldhatná meg a bonyolult feladatokat, melyeket bácsikája hátrahagyott. Egyetlen kiutat lát csak: Pöpecet és Pacát, a világ legjobb detektívjeit hívja segítségül.

Pilács, a titokzatos tűzgyújtó
Méteres lángok csaptak fel egy fészerből. A tűzoltók az utolsó pillanatban értek a helyszínre, hogy megakadályozzák a tűz átterjedését a szomszédos lakóházakra... Egy istállót, büfét, lugast és garázst már leégetett a Pilács néven emlegetett gyújtogató, de a rendőrség egyszerűen nem találja a rejtély kulcsát. Vajon Pöpec és Paca segíthet a tanácstalan főfelügyelőnek?

A hollókővári kísértet
Hollókőváry Adél már nem bírja sokáig, hiszen borzasztóan feszült a légkör az általa irányított kastélyszállóban, ahol hetek óta kísértet garázdálkodik. Emberéletek forognak kockán, és a hotel a csőd szélére kerül. De micsoda szerencse, hogy Pöpec és Paca épp a Hollókővári Kastélyszállóban tölti a szabadságát! Ráadásul szívesen a kísértet nyomába szegődnek - lehet, hogy nem is egy szellemet üldöznek...?

Adatok
szerző
Kai Haferkamp, Reiner Stolte
cím
Pilács, a titokzatos tűzgyújtó
alcím
Pöpec és Paca Nyomozóiroda/Három rejtvényes krimi szemfüles detektíveknek
kiadó
Kolibri Kiadó
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
76
kötés
puha kötés
ISBN
978-615-5234-30-9
kiegészítő információk
Fekete-fehér illusztrációkkal, rejtvényekkel. 8 éven felülieknek ajánlott.
Cikkszám
999409
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!