Karczag György - Idegen páncélban

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Karczag György - Idegen páncélban
állapot
ÚJ
ISBN
9789632674452
3 499 Ft
3 149 Ft
Kezdete: 2021.09.07   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek

A 11. század zűrzavaros évtizedeibe röpít el bennünket Karczag György történelmi regénye, amikor az István király által megvakíttatott Vazul herceg leszármazottai vetélkedtek a magyar trónért.
Sebő, az álmodozó balatoni halászlegény ezekben az árulásokkal és belharcokkal sújtott időkben veti le egyszerű nevét és ruháját, hogy új sorsot keresve Zákony nembeli Ivánként induljon el Béla király udvarába. Nem is sejti, hogy a nemesi nevet és ruhát reá testáló úrfi valójában halálra szánta, és csak a véletlennek köszönhető, hogy az igazi Zákony galád terve nem válik valóra. Sebő féltve őrzött titkára csupán egyetlenegy nagyúr jön rá, aki ettől fogva a szolgálatába kényszeríti.
Az álnév és a kezdetben még túl szoros idegen gúnya lassan a sajátjává válik, és páncélként oltalmazza a nemesek ellenséges világában. Mire le tudja rázni magáról a bő évtizeddel korábban rákényszerített béklyót, már maga sem tudja, Sebő vagy Iván halt meg annak idején a Balaton parti nádasban...
A fiatalon elhunyt Karczag György csupán három történelmi regényt írt, ám ezek a művei a műfaj igazi klasszikusai, amelyek évtizedek óta ejtik rabul a műfaj szerelmeseit, és jelentenek inspiráló példát a jelenkor szerzőinek. Az Árpád-triász kötetei közül elsőként Az idegen páncélbant veheti kezébe a Kedves Olvasó!

Adatok
szerző
Karczag György
cím
Idegen páncélban
kiadó
Lazi Könyvkiadó
kiadási év
2019
oldalszám
394
kötés
kemény kötés
Cikkszám
488477
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!