Karen Traviss - Aspho-mezők

Nincs raktáron
Karen Traviss - Aspho-mezők
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789639940284
1 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

A nagy sikerű Gears of War című videojáték rajongói először nyerhetnek bepillantást a Delta szakasz legkeményebb katonáinak - Marcus Fenixnek, a harcosok harcosának és a rendíthetetlen Dominic Santiagonak - az életébe, és megismerhetik az Inga Háborúk legfontosabb csatájának részletes történetét is.
Gyerekként elválaszthatatlanok voltak, katonaként azonban elszakították őket egymástól. Marcus Fenix és Dominic Santiago - Dom bátyjával, Carlosszal együtt - vállvetve harcoltak az Aspho-mezei ütközetben, amely megváltoztatta az Inga Háborúk kimenetét. Most azonban kitört egy újabb háború, amelyet meg kell vívniuk: a harcot az emberiség túléléséért. Miközben az emberek utolsó erődítménye a Serán a Sáska Horda támadására készül, a múlt árnyai visszatérnek, hogy megkísértsék Domot és Marcust. Egy régi bajtárs felbukkanása egy rég eltemetett, gyötrelmes titok napvilágra kerülésével fenyeget, amelyről Marcus megfogadta, hogy örökre rejtve marad.
Ahogy a COG ostrom alá vett katonái igyekeznek a végsőkig kitartani, hogy megmentsék az emberiséget a kipusztulástól, az Aspho-mezőkön átélt szívszaggató élményeket újra meg kell tapasztalniuk. Marcus és Dom minden csapást képesek elviselni, amit a Sáska Horda rájuk mér, de vajon a barátságuk elég erős lesz-e ahhoz, hogy túlélje az igazságot Carlos Santiagóval kapcsolatban?
Ez a regény egy felnőtteknek szóló videojáték alapján készült.

Adatok
szerző
Karen Traviss
cím
Aspho-mezők
kiadó
Tuan Kiadó
kiadási év
2012
oldalszám
332
kötés
puha kötés
Cikkszám
466625
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!