Kőmajom / Szenvedélyek szigete / A lélekbúvár / Ítéletidő

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kőmajom / Szenvedélyek szigete / A lélekbúvár / Ítéletidő
750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Jeffery Deaver
Szenvedélyek szigete
John Katzenbach
A lélekbúvár
James Thayer
Ítéletidő
Válogatott könyvek
antik (Reader's Digest), 2003
543 o., kemény kötés védőborítóval, jó állapotú
borítón sérülések
750.-
Részletek
Jeffery Deaver: Kőmajom
Az amerikai hatóságok évek óta szeretnék rács mögé juttatni a Szellem néven ismert kegyetlen embercsempészt, és most végre alkalmuk nyílik rá. A nyomok New York kínai negyedébe vezetnek, ahol a legendás törvényszéki nyomozó, Lincoln Rhyme vezetésével izgalmas macska-egér harc veszi kezdetét. Az Üres szék szerzőjének legújabb krimije a kínai alvilág labirintusába vezeti el az olvasót.

Susan Wilson: Szenvedélyek szigete
1944-et írunk, javában tart a II. világháború. Vangie Worth, akinek férje a fronton harcol, visszavonultan él Hawke's Cove-on, ahol a maga küzdelmét vívja a magánnyal és a mélabúval. Ám meglepetésére hamarosan olyan szenvedélyre bukkan, amelyre soha nem számított, és olyan őszinte szerelemre, amely kitart egy életen át – függetlenül attól, mit tartogat számára a jövő.

John Katzenbach: A lélekbúvár
Doktor Starkson úrrá lesz a rettegés, amikor fenyegető levelet kap egy bizonyos Rumplestiltskintől. Vajon ki lehet a küldemény titokzatos szerzője, aki mindenáron bosszút akar állni Starkson egy állítólagos korábbi hibájáért? A lélekbúvárnak mindössze két hete marad, hogy választ kapjon a kérdésre, különben a levélíró szerint vagy végez magával, vagy végignézi, ahogy tönkreteszik valamelyik rokona életét.

James Thawyer: Ítéletidő
A milliárdos Rex Wyman megtervezteti a legkorszerűbb vitorlás hajót, amely pénzen megvásárolható. Teljes vagyonát felteszi számítógép vezérelte hajójára, a Győzelemre, egy olyan kockázatos versenyen, amelynek helyszíne a jeges Bering-tenger. A pokolian tomboló ítéletidőben a jacht hirtelen önálló életet kezd élni, és ettől kezdve Rex Wyman számára a tét már nem a győzelem.
Adatok
Cikkszám
470687
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!