Maria Treben gyógyfüves könyve

Nincs raktáron
Maria Treben gyógyfüves könyve
állapot
antikvár könyv, közepes állapotú
650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek

Ez az irat Maria Treben egészségre és betegségre vonatkozó tanácsaival sok embernek útmutatója és segítsége szeretne lenni, akik reménytelenül betegek, akiken a vegyészet segíteni már nem tud, - egészségük fenntartására vagy ismét visszaszerzésére.
Igaza van Schoperhauernek, amikor ezt mondja: "Az egészség nem minden, - azonban egészség nélkül, - minden semmi".
Valóban úgy van, amint a nép ajka és Kneipp lelkész mondja: "Minden betegségre van egy gyógynövény." Eresosis Theophrast, - Kr. előtt 370-ben - akit a növénytan atyjának neveznek mondta már: "A legnemesebb gyógyszer a növény. Erre utalt Goethe: "A természet, aki őt hűségesen követi, mint gyermekét szívére szorítja."
A tapasztalat és néha csodával határos eredmények a gyógyfüvekkel megerősítik, amit Treben asszony előadásában állít: "És ha a dolog még oly reménytelennek látszik is, és amikor azt hiszi, soha sem lesz ismét egészséges, ha a gyógynövényekhez, Isten gyógyszertárához fordul, és megfelelően alkalmaz, akkor meg lehet a reménye a gyógyuláshoz és az egészségére, - feltéve, ha életereje nem merült még ki egészen.
Különösen, amikor az Úr Isten is segít. Ezt már Paracelsius is mondta és e szavakkal kifejezésre is juttatta: "Isten nem engedett egy betegséget sem létrejönni anélkül, hogy annak a gyógyszerét a természetben meg nem teremtette volna."
A gyógyfüvek jelentőségét korunkban mindjobban felismerik. 1976. őszén jelent meg egyik újságban, bár egészen kis szöveg:
"A föld növényei, - helyesen használva fel - valószínűleg ki sem meríthető anyagi gazdagságával ajándékozhatnak meg bennünket, amelynek segítségével majd a ma még gyógyíthatatlan betegségek ellen is felvehetjük a küzdelmet. A gyógynövények kutató munkája az elmúlt években hihetetlenül fellendült."
Treben asszony tapasztalatai megerősítették ezt a közlést. Már sok emberen tudott tanácsaival segíteni, akiken vegyészeti orvosságok, pirulák, tabletták, oltások /injekciók/ már nem tudtak segíteni. Irányelve szerint "segítenünk kell", és gyógynövények alkalmazásával arra jött rá, hogy nem gyógyítható betegségeknél is meglepően rövid idő alatt segíthetett. Ilyen módon tudott Treben asszony is sok kétségeskedő betegen, akik nem gyógyítható betegségben feküdtek, tanácsaival reményt és gyógyfüveivel gyógyulást közvetíteni.

Adatok
szerző
Maria Treben
cím
Maria Treben gyógyfüves könyve
oldalszám
126
kötés
puha kötés
megjegyzés
kopottas borító, névbejegyzés
Cikkszám
683391
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!