Mike Ponder - A windsori titok

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Mike Ponder - A windsori titok
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9789633052716
750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek

Joanna Doyle újságírónő egy emberi ujjat kap postán egy levél kíséretében, melyből megtudja, hogy az ujj állítólag Károly hercegé, akit túszként tartanak fogva, és hamarosan közlik szabadon bocsátásának feltételeit. Joanna értesíti a rendőrséget, ám a zsaruk elveszik tőle a bizonyítékokat.
Sir Alistair, a Királyi Ügyek hivatalának igazgatója minden ismeretségét és befolyását latba vetve igyekszik kideríteni az igazságot, melynek során a figyelem egy hatalmas nemzetközi részvénytársaságra terelődik. A hírek szerint a svájci székhelyű cégben - mely kiterjedten foglalkozik fegyverkereskedelemmel és szerencsejátékokkal - jelentős anyagi érdekeltsége van a Királyi Családnak. Sötét titkokra kezd fény derülni, ám egymás után legyilkolják mindazokat, akik valamit is tudnak. Az igazgató végül Simon Dwyert kéri fel a nyomozásra. Ezzel Simon élete is komoly veszélybe kerül, ezért átmenetileg Ausztráliába menekül, ahol a hírek szerint Károly herceg szakasztott mása született, de már csak annak fiatal unokahúgát, Kate-et találja életben. Számos veszély és viszontagság után jutnak vissza a brit szigetre, egy ósdi skót kastélyba, ahol Károly herceg szenteste alkalmából ünnepi vacsorát ad. Itt remélik megtudni a herceg igazi kilétét. Vajon sikerül-e? Lehet, hogy a Monarchia hatalomvágytól fűtött vezetői ezúttal túl messzire mentek?
Talán ők állnak Diana hercegnő halálának hátterében is, akinek feltett szándéka volt, hogy lerántja a leplet a sötét üzelmekről? Mindezt még homály fedi, de ezek a kérdések óhatatlanul is felmerülnek mindazokban, akik elolvassák ezt a szenzációs, hallatlanul izgalmas, fordulatokban gazdag regényt.

Adatok
szerző
Mike Ponder
cím
A windsori titok
alcím
Mire képes az angol Királyi Ház?!
kiadó
JLX Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
272
kötés
puha kötés
megjegyzés
borító picit kopottas, sarka megtört
sorozatcím
Világsiker
Cikkszám
9789633052716
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!