Müller Péter - Benső mosoly

Nincs raktáron
Müller Péter - Benső mosoly
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289974
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
"Olyan könyvet szeretnék írni, amely élni segít. A valódi segítség pedig nem az, ha útilámpást adok a kezedbe, hanem ha megmutatom, miként gyújtsd meg a lángot a saját szívedben." - ezzel a mondattal indította el a szerző e művét, sok évvel ezelőtt. Ma már tudjuk: szándéka sikerült. Szavai kiléptek a könyv lapjairól, és az olvasók sorsában megelevenedtek.

A kötet első része az Önismeretről szól.
Hogyan találjuk meg isteni énünket?
Miként győzzük le félelmeinket?
Mit tehetünk annak érdekében, hogy helyesen neveljük önmagunkat és gyermekeinket?
Hogyan találjuk meg nyugalmunkat, derűnket és bizonyosságunkat?

A második rész a Gyakorlat - vagyis a megvalósítás.
A szerző bemutatja azt a két meditációs utat, amelyen jár. Az első az Önmegismerés, a második a Szeretet útja. E két út egymástól elválaszthatatlan. Részletes beavatást nyerünk abba a meditációba is, amelynek segítségével rátalál lelkünk centrumára, igaz valónkra, aki sorsunk szemlélője és irányítója is - innentől kezdve életünket nem a külső körülmények, hanem bensőnk vezérli.

A mellékelt DVD-n a szerző szokatlan dologra vállalkozik; saját otthonában, önmagán mutatja be a Benső mosoly meditációt. Valósággal látható közelségbe hozza azokat a titkokat, amelyeket a kötetben leírt, s megfűszerezi ezt egy meghitt beszélgetéssel, amely 60 éves korában készült, de ma és mindörökké aktuális.?
Adatok
szerző
Müller Péter
cím
Benső mosoly
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
293
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635289974
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!