Nagy BME nyelvvizsgakönyv - Angol felsőfok - MP3 CD - letölthető melléklettel

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Nagy BME nyelvvizsgakönyv - Angol felsőfok - MP3 CD - letölthető melléklettel
állapot
ÚJ
ISBN
9786155200427
3 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

A könyv hatékony és eredményes felkészülést biztosít a BME felsőfokú angol nyelvvizsga teljes írásbeli részére, valamint a szóbeli vizsgára is. A kiadvány tartalmában pontosan megfelel a nyelvvizsga 2017-től érvényes követelményeinek. A kiadványhoz hangmelléklet tartozik: a beszédértés-feladatok hanganyaga megtalálható a mellékelt CD-n, emellett teljes egészében, térítésmentesen letölthető a Lexika Kiadó honlapjáról (l. alább "Letölthető anyagok"). A könyv a BME Nyelvvizsgaközpont, mint a Lexika Kiadó stratégiai partnere szakmai-minőségbiztosítási együttműködésével jött létre, és a vizsgaközpont ajánlásával kerül olvasóink kezébe.

A könyv előnyei, újdonságai:

• Új kiadványunk - az alapos írásbeli felkészités mellett - feladatokkal, megoldási segédletekkel és hasznos tanácsokkal segíti immár a szóbeli vizsgára történő felkészülést is.
• Részletes bevezetés a BME nyelvvizsgába fontos tudnivalókkal és hasznos tanácsokkal – s mindezt a nyelvvizsgaközpont vizsgáztatóitól!
• A könyv tartalmilag minden tekintetben megfelel az új, 2017-től érvényes vizsgarendnek.
• A kiadvány valamennyi feladathoz megoldást, illetve megoldási segédletet kínál, így a tankönyv tanár nélkül, önállóan is jól használható.
• A feladatok pontosan olyan sorrendben és formátumban jelennek meg, mint a vizsgán.
• Az egyes feladatok melletti időmérő sávban a tanuló feljegyezheti, hogy mennyi idő alatt végzett az adott feladatrésszel, ami hatékonyan segíti a jó időbeosztást a vizsga során.
• A sikeres felkészülést bőséges hanganyag segíti, amely CD-n és online (l. "Letölthető anyagok" fül) egyaránt hozzáférhető.
• A szóbeli vizsga hanganyaga valós vizsgahelyzetet idéz: a bevezető utasítás, a szövegek ismétlése, a köztük levő szünetek mind pontosan követik a vizsgán alkalmazott eljárást.

A könyv tartalma

Az irásbeli vizsgához:
• 10 teljes írásbeli feladatsor,
• valamennyi feladat megoldókulcsa, 10 esszé, valamint 10 hivatalos levél.

A szóbeli vizsgához:
• 10 teljes szóbeli feladatsor megoldási segédletekkel,
• 10 hallás utáni szövegértésteszt (beszédértésteszt) megoldásokkal,
• a hanganyag szövegének (hangzószövegek) átirata,
• CD, amely mp3 formátumban tartalmazza a hallás utáni szövegértésteszt teljes hanganyagát.

Online terméktámogatás: letölthető anyagok

A letölthető hanganyag térítésmentes terméktámogtásként a kiadvány melléklete, amelyet kizárólag a könyvet megvásárló olvasóink jogosultak letölteni. A letöltés a könyv kiadói honlapon található termékoldalán, személyes regisztráció és bejelentkezés után és a letöltőkód beírásával lehetséges. A példányonként különböző, egyedi letöltőkód a könyv hátsó borítólapjának belső oldalán található.

VIGYÁZAT: a bejelentkezés után egyszer megadott letöltőkód kizárólag az első bejelentkező személy regisztrációs adataihoz (elsősorban: emailcím és jelszó) kapcsolódik, a letöltés ettől kezdve csak ezek megadásával lesz lehetséges, s így a letöltőkód más felhasználó számára nem lesz felhasználható. Kérjük ezért, hogy
• a könyv megvásárlásakor győződjön meg arról, hogy az egyéni letöltőkódhoz a könyv borítófóliájának eltávolításával vagy megrongálásával senki más nem férhetett hozzá!
• a kód első megadásáig őrizze meg a könyv megvásárlásakor kapott számlát vagy bolti bizonylatot, mert a kóddal kapcsolatos reklamáció, kódlopás-bejelentés esetén csak ezzel tudja bizonyítani hozzáférési jogosultságát!
A letöltőkód használatára vonatkozó bármilyen kérdésével, észrevételével, panaszával kérjük forduljon ügyfélszolgálati munkatársunkhoz a +36 30 518 0101-es telefonszámon.

Adatok
szerző
Harmath Ágnes, Horváth Judit, Kész Zoltán
cím
Nagy BME nyelvvizsgakönyv - Angol felsőfok
alcím
MP3 CD - letölthető melléklettel
kiadó
Lexika Kiadó
kiadási év
2019
oldalszám
223
kötés
puha kötés
megjegyzés
C1
raktári szám
LX-0066-1
Cikkszám
9786155200427
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!