Nancy Parker, Brummett June Eaton - Mindennapi fohászaink

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Nancy Parker, Brummett June Eaton - Mindennapi fohászaink
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9633699886
2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek

Sokunk számára az ima abból az őszinte vágyakozásból fakad, amellyel lelkünk Teremtőnk felé fordul. Lehet ez egyszerű beszélgetés Istennel vagy mélyről jövő vágy, hogy elmerüljünk Isten jelenlétében, esetleg csak egy távirati stílusú üzenet a szükség pillanatában.
Az ima az az idő, amelyet Istennel töltünk. Nincs egyetlen helyes módja vagy helye az imának. Imádkozhatunk ülve, állva vagy ágyban fekve is. Imádkozhatunk evés és ivás előtt, a nap kezdetén vagy végén. Munka vagy játék közben is imádkozhatunk egy kicsit, vagy akár sorban állás közben a boltban.
Imádkozhatunk hangosan, suttogva, de némán is folytathatunk bizalmas beszélgetést Istennel. Zenébe önthetjük, elénekelhetjük, sőt le is írhatjuk egy naplóba. Az ima bárhol, bármikor és bármilyen okból helyes.
A Mindennapi fohászaink célja, hogy vigaszt nyújtsanak, illetve megihlessenek és buzdítsanak bennünket. A könyv hét témakört ölel fel: az ünnepeket, a buzdítást, a hitet, a vigaszt és gyógyítást, a megbocsátást, a szeretetet, valamint a békét. Mindegyik témakörben találhatunk imákat, bibliai szövegeket, verseket, himnuszokat, illetve idézeteket, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy közelebb kerüljünk általuk Istenhez.

Adatok
szerző
Nancy Parker, Brummett June Eaton
cím
Mindennapi fohászaink
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2006
oldalszám
384
kötés
kemény kötés
megjegyzés
Színes reprodukciókkal illusztrálva.
Cikkszám
602814
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

AZ IMA: BESZÉLGETÉS ISTENNEL 4
Ünnepek 6
Buzdítás 60
Hit 114
Vigasz és gyógyítás 168
Megbocsátás 222
Szeretet 276
Béke 330