Nemere Ilona - Szakácskönyv kétbalkezeseknek

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Nemere Ilona - Szakácskönyv kétbalkezeseknek
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-3675-71-5
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

Kinek íródott ez a könyv?

ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek: ki gondolta volna...?! Jó, ha nem teszik hozzá: tényleg te csináltad? Bezzeg az ezermesternek, aranykezűnek elkönyvelt embertársaink sikertelensége azt juttatja a többiek eszébe: mindenkinek lehet rossz napja.
Ezt a könyvet bátran forgathatják a fiatalok, akik most látják elérkezettnek az időt, hogy önmagukról gondoskodjanak, vagy éppen nem látják úgy, de kénytelenek rá.
Azoknak is szeretettel ajánlom a könyvet, akiknek az ebédelést az étkezőajtóra kilógatott munkahelyi menülista böngészése, a vacsorát pedig a pizzaétlap végiggusztálása előzte meg. Most viszont úgy gondolják: nem is baj, hogy megszűnt a vállalat, vagy éppen az sem tragédia, hogy mától a postás hozza az elköltendőt, úgyis unta már a tarhonyás mócsingot.
Holnaptól új életet kezdünk, felfedezzük a konyhát! Nem a saját kárunkon tanulunk meg balesetmentesen közlekedni a bevásárlókosár és a tűzhely között, hanem ezzel a könyvvel. Játszva tanulunk, eddig ez a módszer találtatott a legeredményesebbnek

Adatok
szerző
Nemere Ilona
cím
Szakácskönyv kétbalkezeseknek
kiadó
Alexandra
kiadási év
évszám nélkül
oldalszám
288
kötés
puha kötés
megjegyzés
Fekete-fehér illusztrációkkal
Cikkszám
299152
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!