Pio atya - A fény szavai

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Pio atya - A fény szavai
állapot
ÚJ
ISBN
9789632675305
2 990 Ft
2 542 Ft
Kezdete: 2022.03.23   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

"Semmi, de semmi nincs körülöttem, csak halványan pislákoló fények suttogják azt a sűrű sötétségben, hogy Isten a jóságban lakozik!"
"Amint imádkozni kezdek, úgy érzem, hogy szívemben élő szeretet lángja lobban, amely nem hasonlítható e földi világ egyetlenegy másik lángjához sem."
"Tartsuk mindig égve szívünkben a szeretet lángját, és sohase veszítsük el a bátorságot."
"A megpróbáltatás még hosszú, de az Isten szeretetéért vállalt tisztítótűz édes."

Kötetünkben Pio atyához saját írásain és gondolatain keresztül jutunk közelebb, megismerve személyes tapasztalatait és javaslatait. A könyv Pio atya legjelentősebb írásainak gyűjteménycsokra, amelyek az atya lelkét és misztikus életét tárják fel. Írásaiból, különösen a lelki vezetőinek küldött leveleiből válogattunk ki gondolatokat, tanácsokat és emlékeket, amelyek a lehető leghűségesebb visszatükröződései lelkiségének.
Nem olyan műről van szó, amelyet egyszerre kell elolvasnunk. Mint már említettük, gyűjteménycsokorról van szó, vagyis a kötet több virágból áll, s mindegyiknek megvan a maga illata, szépsége és színe. Az olvasó ezért ízlésének és igényének megfelelően választhat ezek közül... majd miután végzett és becsukta a könyvet, elkezdhet róluk elmélkedni.

Adatok
szerző
Pio atya
cím
A fény szavai
kiadó
Lazi Kiadó
kiadási év
2021
oldalszám
225
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789632675305
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!