Purisaca Golenya Ágnes - Az időn átnövő fa

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
puha kötés:  1 db
kemény kötés:  16 db
kemény kötés, szépséghibás:  1 db
Purisaca Golenya Ágnes - Az időn átnövő fa
kivitel
3 500 Ft
2 975 Ft
Kezdete: 2021.03.04   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

 „Álom vagy ébrenlét, valóság, illúzió vagy mese? Mindezek csupán szavak, amik ugyanazt jelölik: a fixált tudathoz képest eltérő létsíkot. Hogy épp melyiket használod, az egyes egyedül a pillanatnyi tudatszintedtől függ, mennyit vagy képes befogadni a Mindenségnek abból a szeletéből, amiben éppen most csücsülsz és olvasod e sorokat.” (Purisaca Golenya Ágnes)

 

 

A Peruban is élt és őstörténelmi kutatómunkát végző írónő sorrendben nyolcadik könyvét tartja kezében a Kedves Olvasó. Egy misztikus regénytrilógia és négy, komoly őstörténeti és szellemtudományi témákat felölelő kötet után ismét inkább lelki húrokat pendít meg Az Időn átnövő fa.

A szerző neve nem cseng ismeretlenül azon útkeresők előtt, akik már felébredtek a fogyasztói társadalmak préséből, akik nem hiszik, hogy e dimenzión és életen túl semmi nincs, akik már túlnőttek az irányított vallási dogmákon és bátrak ahhoz, hogy visszaalakuljanak azzá a kozmikus lénnyé, ami valaha az ember volt. De aki csak most ébred és indul el ezen az úton, ugyanúgy inspirációt, sőt komoly útravalót kap az egyes történetek, versek lélekemelő üzeneteiből.

Adatok
szerző
Purisaca Golenya Ágnes
cím
Az időn átnövő fa
alcím
Misztikus novellák és versek
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
205
ISBN
9789631234251
Cikkszám
367685
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!