Quentin Thomas - Felemelkedés

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Quentin Thomas - Felemelkedés
állapot
antikvár könyv, közepes állapotú
ISBN
963-8553-2-7
680 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek

A virginai hegyvidék egyik házában átizzadt lepedőbe csavarodva borostás férfi aludt. Lucky, a kutyája, mellső mancsain nyugtatta fejét, és a tévé színes figuráit bámulta. Az "Óz, a csodák csodája" ment.
Hirtelen azonban eltűnt a kép, és a hang is elnémult, csak egy csillogó fehér fénypont villódzott a képernyő közepén, aztán az is kialudt. A hosszú előszoba végében lévő bejárati ajtó előtt négy árnyék suhant el: apró, karcsú, nem emberi, gyors mozgású alakok.
A kutya izgatottan leugrott az ágyról és idejében kimenekült a házból. Fülsüketítő robbanás törte meg a csendet. A vákuum kiszippantotta a levegőt a ház belsejéből. A hatalmas erős sustorgó hang kíséretében letépte a falról az ócska tapétát. Az alvó férfi szeme tágra nyílt.
- Nem kapok levegőt... - suttogta, miközben levegő után kapkodott. Hunyorogva pislogott, megpróbált látni valamit.
A betolakodók a falon keresztül némán nézték a férfit. Háromszög alakú koponyájuk jól látszott a fényben. A férfi jobbra-balra dobálta a fejét.
- Nem! Nem! Nem akarom megint! - Hangjából sütött az iszonyat. Küzdött a mellére nehezezdő mérhetetlen súly ellen. A lények, mint a kísértetek, átsiklottak a falon, egyre közelebb.
A környék kutyái őrjöngve csaholtak. A kis korcs is minden ízében remegett. Tekintetét le nem vette az óriási, kör alakú valamiről a kerben, amelyet vakító, fehér fény övezett.
Gazdája sikolyait hamarosan felváltotta a néma csend...

Adatok
szerző
Quentin Thomas
cím
Felemelkedés
alcím
X-akták - Az igazság odaát van
kiadó
Haal Kiadó
kiadási év
1998
oldalszám
225
kötés
puha kötés
megjegyzés
borító kicsit gyűrődött
sorozatcím
X-Akták
Cikkszám
931241
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!