Rhonda Byrne - A hős

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
Rhonda Byrne - A hős
állapot
ÚJ
ISBN
9789635291977
4 990 Ft
4 241 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft

 

Részletek

Képzeld el, mi lenne, ha létezne egy térkép, amelyik megmutatná, hogyan juthatsz el onnan, ahol jelenleg vagy, az elképzelhető leggazdagabb, legteljesebb és legkáprázatosabb életig, amelyben csak részed lehet. Képzeld el, hogy ez a térkép feltüntetné az ide vezető út minden egyes lépését; megmondaná, hogyan győzheted le a felmerülő akadályokat; miként küzdheted le a nehézségeket, és dacolhatsz a csapásokkal, és megmutatná, hogy minden szükséges képesség és tulajdonság rendelkezésedre áll a győzelemhez.

Nos, pont ilyen térképet tartasz a kezedben. Életed térképét – a nagyszerűség felé vezető út térképét.

A mai világ tizenkét legsikeresebb embere követte már ennek a térképnek az útmutatásait. Most megosztják velünk úti tapasztalataikat, és ennek nyomán kiderül, hogy mindannyian születésünktől kedve megkaptunk mindent legmerészebb álmaink valóra váltásához; ezáltal tehát teljesíthetjük küldetésünket, örökké tartó boldogságra lelhetünk, és a szó szoros értelmében megváltoztathatjuk a világot.

Ezért vagy itt, a Földön.

Rhonda Byrne-ről

Rhonda a maga utazását A Titok című filmmel kezdte, amelyet milliók láttak. Ezt A Titok című könyv követte, e világhírű bestseller, amelyet 50 nyelvre fordítottak le, és amelyből több mint 25 millió példány kelt el világszerte.

A Titok több mint 200 hétig szerepelt a New York Times bestseller-listáján. A USA Today nemrégiben az elmúlt 15 év legsikeresebb 20 könyve közé sorolta.

A 2010-ben megjelent Az Erő és a 2012-es A Varázslat szintén a New York Times bestsellere lett.Hátsó borító:

Ez a történet azt járja körül, miért születtél ide, a Földre.Van benned valami különleges. Valami, amire születtél, és ami különbözik hétmilliárd embertársunk feladatától. Egy élet, amelyet élned rendeltetett; egy út, amelyet megtenni születtél. Ez a könyv erről az útról szól.

A mai világ tizenkét legsikeresebb embere osztja meg veled hihetetlennek tűnő tapasztalatait, aminek nyomán kiderül, hogy születésedtől fogva megkaptál mindent legmerészebb álmaid valóra váltásához – így tehát beteljesítheted küldetésedet, és a szó szoros értelmében megváltoztathatod a világot.

Élt egyszer egy hős…További információért keresd fel a www.thesecret.tv honlapot.

Adatok
szerző
Rhonda Byrne
cím
A hős
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2014
oldalszám
228
kötés
kemény kötés, védőborítóval
eredeti cím
Hero
Cikkszám
9789635291977
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!