Sidney Sheldon - Az elnök szeretője

Nincs raktáron
Sidney Sheldon - Az elnök szeretője
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-635-132-5
790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek

Leslie Stewart, a fiatal és szép reklámszakember szerelmes és boldog. Miközben Oliver Russel, a sikeres politikusi pályára készülő ügyvéd választási kampányát szervezi, megbízójában megtalálja álmai férfiját. Már az esküvőre készülnek, amikor váratlanul a legcsekélyebb előjel nélkül bekövetkezik a tragédia: Oliver feleségül veszi előző szerelmét. A lány nem omlik össze, hatalmas erőfeszítéssel úrrá lesz a csalódáson, de valami örökre jóvátehetetlenül eltörik benne...
Évek telnek el. Oliver Russel karrierje - elsősorban apósának, a befolyásos szenátornak köszönhetően - töretlenül fölfelé ível, és végül elérkezik a nagy nap, melyen minden álma beteljesül. - az Egyesült Államok elnökévé választják. Ezt várja a közben sajtómágnássá, televíziós társaságok és hírlapláncolatok tulajdonosává vált Leslie Stewart is, mert azt vallja minél magasabbra jut valaki, annál hatalmasabbat tud bukni. Neki pedig már nincs más célja, mint meggyűlöltetni Russellel azt a napot, amikor megszületett.
Washingtoni politikai intrikák, az amerikai tömegtájékoztatás belső életének izgalmas mozzanatai, rejtélyes bűnügyi szál - Sidney Sheldon, az örökifjú, utolérhetetlen mesélő újabb felejthetetlen történettel lepi meg rajongóit.

Adatok
szerző
Sidney Sheldon
cím
Az elnök szeretője
kiadó
I. P. C. Könyvek Kft.
kiadási év
1998
oldalszám
421
kötés
puha kötés
sorozatcím
I. P. C. Könyvek
Cikkszám
400242
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!