Sonia Choquette - Kérdezd a lelki vezetőd

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Sonia Choquette - Kérdezd a lelki vezetőd
állapot
ÚJ
ISBN
9786156455307
RRP: 5 690 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 4 552 Ft
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft
Részletek

Az elismert spirituális tanító és a New York Times bestsellerszerzője, Sonia Choquette átfogó útmutatást ad neked a szellemi vezetőiddel való kapcsolatteremtéshez, hogy még több szeretetet, bőséget, céltudatosságot, támogatást és örömöt tapasztalhass meg az életedben.

Mindannyian spirituális lények vagyunk, és mindenkinek vannak olyan spirituális támogatói, akik felügyelik és segítik az életünket. Születésünk pillanatától kezdve egészen addig, amíg elhagyjuk ezt a fizikai világot. Egyesek őrangyaloknak, mások szellemi vezetőknek vagy isteni segítőknek hívják őket. Mindenütt ott vannak, és készek arra, hogy segítsenek téged az életed során!

Sonia Choquette a tisztánlátók családjából származik, és már egészen fiatal kora óta kommunikál a spirituális lényekkel. Ez a lenyűgöző és inspiráló könyve minden szükséges információt megad neked ahhoz, hogy te is kapcsolatba tudj lépni szellemi vezetőiddel, és ezáltal élvezhesd azt a szeretetet, bőséget és örömöt, amit megérdemelsz. Sonia megismerteti veled először az isteni útmutatás megtapasztalásának akadályait, majd segít a belső megérzéseidbe vetett bizalom kialakításában, és abban, hogy befogadhasd spirituális vezetőidet a szívedbe.

Egyfajta szellemi tanfolyamként az alábbiakat tudhatod meg a kötetből:

  • Mi a különbség az angyalok és a spirituális vezetők között?
  • Kik a szellemi vezetőid, és hogyan ismerheted meg őket?
  • Kapcsolat és kommunikáció a vezetőiddel.

Amikor megtanulod, hogyan veheted fel a kapcsolatot lelki vezetőiddel, életed természetes módon felveszi azt a könnyed áramlást, mellyel beteljesítheted életcélodat, és a Földön töltött időd végtelenül szórakoztató lesz.

„Mivel spirituális lények vagyunk, a Teremtő feltétel nélkül szeret és támogat minket. Soha nem vagyunk egyedül és soha nem kell annál több mindennel megküzdenünk, mint amire képesek vagyunk, megkapva minden útmutatást a lelki vezetőinktől amire szükségünk van a sikerhez.”

Sonia Choquette

A világhírű tanító, Sonia Choquette könyvének új és átdolgozott kiadása vadonatúj történetekkel, meditációkkal, érdekes eszközökkel és technikákkal segít hozzá életed kiteljesítéséhez.

 

Adatok
szerző
Sonia Choquette
cím
Kérdezd a lelki vezetőd
kiadó
Good Life Books
kiadási év
2022
oldalszám
319
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9786156455307
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!