Stephen King - Callai farkasok - A Setét Torony 5.

Nincs raktáron
Stephen King - Callai farkasok - A Setét Torony 5.
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9630776448
2 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Gileádi Roland és csapata lankadatlanul keresi a Setét Tornyot, minden világok mozgatóját, az élet működtetőjét.
Útjuk során egy kis településre, Calla Bryn Sturgisbe vetődnek. A mezővároska mindennapjai békésen telnek, lakóinak többsége földművelésből és állattartásból él, s közöttük lelt otthonra Callahan atya, aki korábbi életében megjárta a földi pokol számos bugyrát.
Ám ezt a békét huszonhárom évenként feldúlja az ún. Mennykőcsapásból támadó Farkasok hordája, amely elrabolja az errefelé oly gyakori ikergyermekek egyikét. Igaz, később ezek a gyermekek visszatérnek, ám lényük leglényegét a Farkasok elvették tőlük. Felnőnek ugyan, de csak szellemileg visszamaradott, melák igavonókként tengődnek halálukig.
A lakók úgy döntenek, elég: ezúttal szembeszállnak a Farkasokkal, ehhez segítségül hívják Rolandot és harcostársait. Megkezdődik a felkészülés. De vajon kik vagy mik ezek a Farkasok? Farkasbőrbe bújt emberek, netán álcázott robotok? Milyen célra kellenek nekik az ikrek, s miért pont ők?
Felvirradt a támadás napja. Kétséges az összecsapás kimenetele, bár a maroknyi harcosnak akad néhány segítője a falusiak között, helyzetüket súlyosbítja, hogy a hasadt személyiségű Susannah-t annak idején megejtették a homárszörnyek, s rövidesen várható a vajúdás...

Adatok
szerző
Stephen King
cím
Callai farkasok
alcím
A Setét Torony 5.
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2004
oldalszám
842
kötés
puha kötés
Cikkszám
450825
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!