Szegő András - Kakasülő

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Szegő András - Kakasülő
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

Ha megkérdeznék tőlem, hogy melyek a legfontosabb újságíró-tulajdonságok, első helyre biztosan a kíváncsiságot tenném. Az érdeklődés a másik ember iránt, hogy megértsük a természetét, a hajlamait, megismerjük, közelebb kerüljünk hozzá mindez elengedhetetlen feltétele a munkánknak. 
Ugyanilyen fontos az alázat. Az a visszafogottság, amikor őszinte érdeklődést mutatunk a beszélgetőtársunk iránt és örömmel hallgatjuk a mondanivalóját. A jó újságíró ilyenkor háttérbe vonul, nem tolja előtérbe önmagát. Talán ez az oka annak, hogy az interjúalanyok is kimondottan keresik és kedvelik az ilyen kollégák társaságát.
Szegő András szerencsénkre rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Ez lehet az oka, hogy legyen szó olimpikonról, Kossuth-díjas operaénekesről, babérkoszorús íróról vagy ünnepelt díváról, mindenki örömmel vállalja a vele való találkozást. Az embert, a személyiséget állítja középpontba, ennek köszönhető, hogy interjúi időtállóak, több év múlva is relevánsak és igazak. 
Kedves Olvasó! Az elmúlt tíz év olyan emlékezetes beszélgetéseit rendeztük most egy kötetbe, melyek kiállják az idők próbáját, és érdemesek arra, hogy többször újraolvassuk őket. 
Vékási Andrea 
Nők Lapja főszerkesztő

Adatok
szerző
Szegő András
cím
Kakasülő
alcím
Interjúk
kiadó
Central Médiacsoport Zrt.
kiadási év
2015
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
235
kötés
puha kötés
ISBN
9789633411544
sorozatcím
Nők Lapja Műhely
Cikkszám
308614
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!