Szergej N. Lazarev - Gyógyír minden betegségre

Raktáron
Raktárkészlet:
9 db
Szergej N. Lazarev - Gyógyír minden betegségre
állapot
ÚJ
ISBN
9788364740541
3 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

Szergej N. Lazarev könyve a "Gyógyír minden betegségre" új megközelítést tár fel az ember fizikai és lelki egészségét illetően. A szerző ebben a könyvében az energetikai nézőpontra helyezi a hangsúlyt. Továbbá rámutat arra, hogy az egészségünk, amely szoros kapcsolatban áll az érzelmeinkkel, elsősorban az energiánktól függ.
Az élethez való hozzáállásunk és az érzelmeink meghatározzák az egészségünket, valamint a sorsunkat. Mindazt, ami velünk és körülöttünk történik, tehát minden külső információt "megtör" a világnézetünk és a jellemünk. Amilyen mértékben eltér a világnézetünk és a jellemünk a tökéletestől, olyan mértékben lesz problémánk a sorsunkkal és az egészségünkkel.
Sz. N. Lazarev olyan egyedi tanulmányok szerzője, amelyek arról tanúskodnak, hogy az ember érzései befolyásolják az egészségét és a sorsát. A könyveiben felvázolt irányelvek követésével sok embernek sikerült javítania a jellemén és az életén. Sz. N. Lazarev kutatása szerint az érzelmeink kihatással vannak az utódaink egészségére és sorsára, így az ember nemcsak a saját problémáit tudja leküzdeni, hanem gyermekeinek is segíthet.

Adatok
szerző
Szergej N. Lazarev
cím
Gyógyír minden betegségre
kiadó
Satja Juga
kiadási év
2022
oldalszám
176
kötés
puha kötés
Cikkszám
9788364740541
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!