Tony Parsons - Férj és feleség

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Tony Parsons - Férj és feleség
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-07-7318-x
1 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Akik olvasták az Apa és fiát, szeretnék tudni, hogyan alakul Harry Silver és kisfia sorsa. Harry egy őrült pillanatban tönkretette a házasságát, hogy aztán keserves munkával, sok tanulás után kapjon még egy esélyt a sorstól. Volt felesége, Gina férjhez ment, és magához vette kisfiukat, Patet, de Harry is megtalálta a szerelmet és a családot Cyd oldalán.
A baj csak az, hogy Harry örök romantikus, aki nem tudja elviselni, hogy elmúltak a mézeshetek. Bántja, hogy Cyd rengeteget dolgozik saját cégét építgetve, hogy nem úgy érez Pat iránt, mintha a vér szerinti anyja lenne, és még nem akar közös gyereket. Egy válással a háta mögött Harry komolyan fontolóra veszi, hogy harmadszor is újrakezdi - és megint valaki mással.
Tökéletesen félresiklani látszik az élete. A sors ekkor megint közbeszól: imádott édesanyja megbetegszik, Gina majdnem újra elválik, és Cyd kislánya, Peggy balesetet szenved. Tudja-e folytatni a tanulást Harry, megérti-e végre az emberi kapcsolatok lényegét - kiderül a regényből.
Ha az első könyv szerelmes levél volt apjához és fiához, akkor a mostani hitvallás: a hűség, a kitartás, a nehézségek legyőzése áldozatokat kíván, de megéri.

Adatok
szerző
Tony Parsons
cím
Férj és feleség
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2003
oldalszám
359
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
712181
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!