Traveller B2 Class CD V.2

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Traveller B2 Class CD V.2
állapot
ÚJ
ISBN
9789604781072
4 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft
Részletek

A valós, mindennapi angolt mutatja be. A nyelvtant szövegösszefüggésben mutatja be és gyakoroltatja. Az íráskészséget lépésről lépésre fejleszti. A feladatok mindegyike kommunikatív. Praktikus nyelvtanulási tippekkel látja el használóit. Minden egyes modul tartalmaz egy plusz részt az ellenőrzésre.

A tankönyvcsalád hét kötetből áll: Traveller Beginners, Traveller Elementary, Traveller Pre-Intermediate, Traveller Intermediate B1, Traveller Level B1+, Traveller Level B2, Traveller Advanced C1, melyek a kezdő, A1-es szintről C1-es szintre juttatják el használóikat. A tankönyvcsaládot kiválóan használhatják középiskolások – gimnáziumi és szakközépiskolások egyaránt, hiszen mindegyik kötet igazodik a NAT 2012 és a hatályos kerettantervi előírásaihoz is, és a kötetek biztosítják, hogy a tanulók a 12. évfolyamra megszerezzék az előírt nyelvtudást. A tanárok a csoport szintjének megfelelően bármelyik kötettel elkezdhetik a tankönyvcsaládot. Az egyes kötetek 90-120 tanítási óra alatt végezhetők el.

A sorozat három tagja vizsgafelkészítő is egyben: a Traveller B1+ és a Traveller B2 kötetek az emelt szintű érettségire és a középfokú nyelvvizsgára való felkészülést, a Traveller C1 a felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülést szolgálják.

A tankönyvcsaládot felnőttek is használhatják nyelviskolai kereteken belül.

Adatok
szerző
H.Q. Mitchell
cím
Traveller B2 Class CD V.2
kiadó
MM Publications
kiadási év
2009
kötés
papír CD tok
Cikkszám
624516
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!