Varga Csaba szerk. - Szellemi alapvetés - Első kötet

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Varga Csaba szerk. - Szellemi alapvetés - Első kötet
állapot
ÚJ
ISBN
9786158140256
1 000 Ft
900 Ft
Kezdete: 2022.02.01   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Részletek

Ma új elsődleges igazság születik. Új világkorszak kezdődik!
Tegyünk meg mindent azért, hogy lélekként újjászülessünk és világunk is újjá teremtődjön.
Nagyon egyszerű a korlátlan és cáfolhatatlan régi-új igazság: Szeretet legyünk.
Ha sok ezer év után végre ezt közösen teremteni akarjuk, akkor az egyébként is születő Aranykorban/Istenkorban így társteremtők legyünk.
Az isteni teremtés és a földi misztérium szerint szinte mindig elemi igazság volt, hogy az ember lényege a szerelem és szeretet, sőt a Földbolygó sem lehet más, mint Szeretetbolygó, amelyen szeretetalapú világtársadalom lesz.
A Földbolygón most ért véget egy hosszú ciklus, a világév, mert a galaktikus törvény szerint megint letelt a közel 26 ezer év. Ettől függetlenül is az emberiség mérhetetlenül belefáradt és felőrlődött abban, hogy sem önmaga, sőt még lokális világa sem szeretetlét.
Ezért az egyéni, a közösségi és a globális tudatosulás egyaránt keresi azokat az érvényes megoldásokat, hogy a szeretet visszafoglaljon minket és a szeretetet önmagunkban és földi világunkban teljessé váljon. Legyen ez a központi lélekminőség és létminőség.
Ezért úgy döntöttünk, hogy útjára indítjuk a Magyar Szeretetember és Szeretetközösség Mozgalmat.
Most azért írtuk meg és jelentetjük meg ezt a könyvet, mert ennek a mozgalomnak nagyon kevés és töredékes előzménye van. A mozgalom gondolatának, álmának és misztériumának is most kell megszületni.
A minták így nem az eddigi állami vagy civil mozgalmak lesznek. Ez a mozgalom nem valamilyen csoportérdeket szolgál, nem kíván központi állami akarat lenni, nem szeretné közvetlenül irányítani az embereket és a formálódó közösségeket.
A szándékunk ennél több. Ez a mozgalom főként szellemi mozgalom és lelki összefogás legyen. Nem óriási szervezet, s nem végrehajtó akarat. Egy új misztérium egyik új, cselekvő példája. Az Új Irányt szeretné érzékeltetni. A szeretet teremtés képességét növelni, a szeretet összefogás boldogságát tanítani.
Legyen ez a könyv egy szimbolikus zászló, amely lobog, hív, beszél és átölel.
Akik a mozgalom ösztönzésére (is) belül Szeretet/Szerelem Emberré válnak és közben családjukat egyre inkább szeretetcsaláddá emelik, közben falujukat vagy városi körzetüket igyekeznek élő szeretetközösséggé tenni, azok együtt teremtik meg a szeretetnemzetet és a Kárpát-medencében hihetetlen gyorsasággal életre kel az Új Aranykor, ami Istenkor lesz.
Ezért hívunk ezzel a könyvvel mindenkit, hogy bátran fogjunk össze, vállaljuk a személyes és közösségi felemelkedést és mindennek révén (is) jöjjön létre a mi földi mennyországunk.

Adatok
szerző
Varga Csaba szerk.
cím
Szellemi alapvetés - Első kötet
kiadó
Stratégiakutató Intézet Kiadó
kiadási év
2021
oldalszám
115
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786158140256
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!