William Gibson, Bruce Sterling - A gépezet

Nincs raktáron
 William Gibson, Bruce Sterling - A gépezet
1 820 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

Az 1855. év szmogtól fojtogatott Londonja a világ közepe. Innen manipulálják a szétforgácsolódott Észak-Amerika helyi politikai csatározásait, vezénylik a brit seregek diadalmas krími menetelését és építgetik a törékeny diplomáciai kapcsolatokat az újonnan megnyíló, egzotikus Japánnal.
Az angol főváros - és az egész birodalom - felemelkedését Lord Charles Babbage-nek köszönheti, aki gőzhajtású számítógépezeteivel forradalmasította a tudományokat, a hadviselést és a mindennapi életet. A brit hegemónia azonban veszélyben forog, és e veszély forrása egy kis doboznyi lyukkártya, aminek titkát senki nem ismeri.
Sybil Gerard, egy kivégzett luddita vezér leánya és dr. Edward Mallory, a radikális elméleteiről elhíresült őslénykutató külön utakon erednek a rejtély nyomába, ám hamarosan szembesülniük kell a ténnyel, hogy a fél világ titkos és kevésbé titkos ügynökei szintén részesei ennek a történelemfordító játszmának, és céljuk elérése érdekében a gyilkosságtól sem riadnak vissza.
William Gibson és Bruce Sterling, a kiberpunk két legjelentősebb mestere ezúttal összefogott, hogy megalkosson egy hihetetlenül valóságos alternatív világot. E két modern író-óriás közös művével indítjuk ismét útjára a Galaktika Fantasztikus Könyvek irigylésre méltó hagyományokkal rendelkező sorozatát, hogy elgondolkodtató és izgalmas olvasnivalót kínáljunk a minőségi SF hazai rajongóinak

Adatok
szerző
William Gibson, Bruce Sterling
cím
A gépezet
kiadó
Nagual Publishing
kiadási év
2005
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
443
kötés
puha kötés
ISBN
9638693606
sorozatcím
Galaktika Fantasztikus Könyvek
Cikkszám
645810
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!