William Gibson, Bruce Sterling - A gépezet

Nincs raktáron
 William Gibson, Bruce Sterling - A gépezet
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9638693606
1 820 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

Az 1855. év szmogtól fojtogatott Londonja a világ közepe. Innen manipulálják a szétforgácsolódott Észak-Amerika helyi politikai csatározásait, vezénylik a brit seregek diadalmas krími menetelését és építgetik a törékeny diplomáciai kapcsolatokat az újonnan megnyíló, egzotikus Japánnal.
Az angol főváros - és az egész birodalom - felemelkedését Lord Charles Babbage-nek köszönheti, aki gőzhajtású számítógépezeteivel forradalmasította a tudományokat, a hadviselést és a mindennapi életet. A brit hegemónia azonban veszélyben forog, és e veszély forrása egy kis doboznyi lyukkártya, aminek titkát senki nem ismeri.
Sybil Gerard, egy kivégzett luddita vezér leánya és dr. Edward Mallory, a radikális elméleteiről elhíresült őslénykutató külön utakon erednek a rejtély nyomába, ám hamarosan szembesülniük kell a ténnyel, hogy a fél világ titkos és kevésbé titkos ügynökei szintén részesei ennek a történelemfordító játszmának, és céljuk elérése érdekében a gyilkosságtól sem riadnak vissza.
William Gibson és Bruce Sterling, a kiberpunk két legjelentősebb mestere ezúttal összefogott, hogy megalkosson egy hihetetlenül valóságos alternatív világot. E két modern író-óriás közös művével indítjuk ismét útjára a Galaktika Fantasztikus Könyvek irigylésre méltó hagyományokkal rendelkező sorozatát, hogy elgondolkodtató és izgalmas olvasnivalót kínáljunk a minőségi SF hazai rajongóinak

Adatok
szerző
William Gibson, Bruce Sterling
cím
A gépezet
kiadó
Nagual Publishing
kiadási év
2005
oldalszám
443
kötés
puha kötés
sorozatcím
Galaktika Fantasztikus Könyvek
Cikkszám
645810
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!