Wipke C. Hartje - Lovasterápia - Gyógypedagógiai lovaglás, lovas pszichoterápia

Nincs raktáron
Wipke C. Hartje - Lovasterápia - Gyógypedagógiai lovaglás, lovas pszichoterápia
állapot
ÚJ
ISBN
9789632866543
3 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Részletek

A lovasterápia iránt manapság egyre nagyobb az érdeklődés. Ebben a könyvben a lovat mint az ember segítőjét kívánom bemutatni. Általános példákon keresztül betekintést nyújtunk a ló terápiás célú alkalmazási területeire kezdők, érdeklődők és közvetlenül érintettek számára.
A folyamat bemutatása előtt a hasonló és különböző törzstörténeti fejlődésszakaszokat követjük nyomon, és a lehetséges okokat vizsgáljuk, amelyek alapján a ló terápiás alkalmazása indokolt.
Részletesebben, egymástól elkülönítve találhatók a könyvben a terápia szempontjából lényeges, különböző alkalmazási területek.
Általános gyakorlati tanácsokkal látjuk el az olvasót a terápiás ló kiképzésére és kiválasztására vonatkozó, speciális követelményeket tartalmazó áttekintésben.
A tájékoztatásért, segítő információkért, együttműködésért és az egyéni tapasztalatokért, személyes történetekért köszönet az érintetteknek, gyakorlati és elméleti szakembereknek. Külön köszönet a terápia területén tevékenykedő csoportoknak és magánszemélyeknek: a Chritophsbad Göppingen Kórháznak (Baden-Württemberg), dr. Leo Hürmle főorvos úrnak, Anja Jesse hippoterápia szakirányú végzettséggel rendelkező pszichoterapeutának, Sandra Fröschlének, dr. Eva Dickmann-nak (PPT Zentrum Enkingen, Bayern), Karin Flügelnek (Winkelwiesenhof, Wolfschlugen, Baden-Württemberg).

Wipke Hartje, Fliderstadt-Bernhausen,
2009 őszén

Adatok
szerző
Wipke C. Hartje
cím
Lovasterápia
alcím
Gyógypedagógiai lovaglás, lovas pszichoterápia
kiadó
Mezőgazda Kiadó
kiadási év
2012
oldalszám
116
kötés
kemény kötés
sorozatcím
Lovasakadémia
kötetsorszám
18
Cikkszám
9789632866543
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!