Marianna Sheldrake - Kristálygyógyító - Útmutató a kristályok és gyógyító adományuk megértéséhez

Nincs raktáron
Marianna Sheldrake - Kristálygyógyító - Útmutató a kristályok és gyógyító adományuk megértéséhez
ISBN
9635287933
Részletek

A kristályok és az ásványok szerkezetükben a föld, a víz, a tűz és a levegő elemét is tartalmazzák, és így mintegy magának a Földanyának a DNS-ét alkotják. Képesek elősegíteni az emberiség spirituális fejlődését, mert az idő és a tér adathordozói. Parányi „erőművekként” vagy „könyvtárakként” jutnak el hozzánk, várva, hogy egy újabb intelligencia – mely képes ráhangolódni a beléjük foglalt érzékeny energiákra – hozzájuk férjen. Amikor tudatosságunk odáig fejlődik, hogy úgy tudunk „olvasni” a kristályok alapszövetében, mint egy számítógép apró memóriachipjeiben, akkor képesek leszünk visszanyerni a bennük tárolt információkat.

E kötet közérthető nyelven magyarázza el a kristálygyógyítás rejtelmeit. A szerző több mint húsz éve dolgozik ezen a területen, s most a homályos szakkifejezések buktatói nélkül osztja meg velünk tudását és ismereteit.
A témakör újszerű szemléletmódja kezdőknek és gyakorló szakembereknek egyaránt tanáccsal és tanítással szolgál. A szerző felfedezőútra viszi olvasóját, egy kristály kiválasztásától egészen annak a kapcsolatnak a megértéséig, amely a kristályt az univerzum energiáihoz fűzi. A kötet a színes illusztrációk mellett a betegségek betűrendes felsorolását is tartalmazza a legmegfelelőbb kristálygyógymóddal egyetemben, továbbá felbecsülhetetlen értékű útmutatást ad a legszélesebb körben használt kristályokról, eszközökről és konfigurációkról.

„Személyes törekvésem, hogy ezzel a könyvvel eloszlassam a témát oly hosszú ideig körüllengő rejtélyek és babonák egy részét, és így hozzásegítsem az érdeklődőket a kristályok megismeréséhez. Szándékomban áll továbbá, hogy hasznos és praktikus kézikönyvvel lássam el az embereket a legáltalánosabban alkalmazott kristályokról
és néhány technikáról, melyeket hatékonynak találtam.”

Adatok
szerző
Marianna Sheldrake
cím
Kristálygyógyító
alcím
Útmutató a kristályok és gyógyító adományuk megértéséhez
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2004
oldalszám
273
kötés
puha kötés
Cikkszám
132367
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

Illusztrációk

6

Bevezetés

7

A gyógyítás folyamata

10

Az emberi aura

58

A csakrák

79

Kristályok és tulajdonságaik

85

Tünetek és diagnózis

146

Betegségek és kristályok

154

Kristályeszközök

202

Kristálykonfigurációk

217

A kristályok tisztítása

238

Önvédelem és karma

244

A kristályok és a csillagok

260

A Föld DNS-e

265