Tóth Mercédesz - Online szerelem

Nincs raktáron
Tóth Mercédesz - Online szerelem
Részletek
Volt, hogy óriásit csalódott randilovagjában? Törték már össze annyira a szívét, hogy úgy érezte, kizárt, hogy valaha még szerelmes legyen? Maradt már úgy egyedül egy "fogalmam sincs, most mi van" érzéssel, hogy néhány káprázatos randi után a férfi magyarázat nélkül lelépett? Netán kapott magyarázatot, de az egyértelműen hazug szavak elárasztották dühvel a lelkét, és az igazi ok örökre kérdéses maradt? Ez a könyv megadja a valós miérteket.
Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, melyet sokan napi szinten használnak, ám oly kevéssé ismernek. A világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, ahol a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol – éppen emiatt – a bizalom a legsérülékenyebb.
A szerző nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a "bugyivadászokat" felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.
Adatok
szerző
Tóth Mercédesz
cím
Online szerelem
kiadó
Bioenergetic Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
267
kötés
puha kötés
ISBN
9789632911298
Cikkszám
137864
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!