Choa Kok Sui - Prána-pszichoterápia

-10%
Nincs raktáron
Choa Kok Sui - Prána-pszichoterápia
3 290 Ft
2 961 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Choa Kok Sui
Prána-pszichoterápia
Energetikai gyógyító rendszer, elsősorban pszichológiai alkalmazásra
Prana Magyarország Egyesület, 2011
176 o., puha kötés
2961.-
Részletek
A Prána-pszichoterápia rávilágít a tudat, a fizikai és az emberi energiarendszer közötti összefüggésekre, új dimenziókat nyitva ezzel a hagyományos pszichoterápia módszerének és gyakorlati alkalmazásának. Ez a könyv egyszerű, de mégis átfogó és hasznos ismeretet nyújt a pszichológiai betegségek kezelésére, például: szorongás, stressz, fóbia, rögeszmés és kényszeres viselkedés, depresszió, szexuális impotencia, erőszak, öngyilkossági hajlam, kábítószer függőség, alkoholizmus, szellemi visszamaradottság és egyéb hasonló állapotok.

Mary D. Clark, Ph.D - pszichológus, Arizona USA:
A prána pszichoterápia egy úttörő munka, amely szakmailag nagy hatást gyakorolt rám és a személyiségemet is nagyban befolyásolta. Konkrét, direkt és egyértelmű, mindennemű absztrakt tudományos szempontot nélkülöz. A magam részéről ezeket a könnyen követhető technikákat praktikusnak és nagyon hatékonynak találom, még a nagyon bonyolult pszichológiai esetek gyógyításánál is. Továbbá a könyv önsegítő módszereket is ajánl a betegeknek annak érdekében, hogy önmaguk gyógyulási esélyeit megnöveljék.

Choa Kok Sui Mester a modern Prána gyógyítás és Arhatikus Jóga alapítója volt. Világszerte tanította és eredményesen alkalmazta az általa továbbfejlesztett ősi energia módszert, a prána gyógyítást. Több mint 20 könyv szerzője, melyek világszerte ismertek. A sorozat első könyvét "Csodák a prána gyógyítással" címmel több, mint 30 nyelven adták már ki.
Adatok
szerző
Choa Kok Sui
cím
Prána-pszichoterápia - Energetikai gyógyító rendszer, elsősorban pszichológiai alkalmazásra
kiadó
Prana Magyarország Egyesület
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
176
kötés
puha kötés
Cikkszám
162377
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!