Misztikus erők - Testen túli tapasztalatok

Nincs raktáron
Misztikus erők - Testen túli tapasztalatok
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-7994-04-1
750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek
Az angol szerzőpáros, Peter és Mary Harrison szokatlan, nehezen értelmezhető vagy prófétikus álmokat, jelenéseket, kísértetsárásokat, "csodákat", hit általi gyógyulásokat, "megérzéseket", egybeeséseket, sorsszerű találkozásokat gyűjt immár évek óta, módszeresen. Több mint háromezer esettörténetből válogatták ki a Misztikus erők című könyv anyagát. A hol szomorú, hol mulatságos, hol hajmeresztő, hol mély értelmű történetek mindegyike azt látszik bizonyítani, hogy képesek vagyunk testünk zárkájából kiszabadulni.
A testen túli tapasztalatban a hétköznapi emberek hétköznapi szituációkban kilépnek a saját testükből, és érző/gondolkodó énjük szabadon lebegve közlekedik a testüket körülvevő térben, a testüktől függetlenedve. Olyakor jótékony hatalmakkal - elhalt rokonokkal, néha csupán simogató-terelgető kezekkel - kerülnek kapcsolatba, máskor a múltba vagy a jövőbe nyernek bepillantást a lehető legváratlanabbul.
Rövid időre átkerülnek egy nagyon személyes, fénylő, színes, meleg, jóindulató, gazdagon bedíszletezett másvilágba.
Néhány halálközeli élménytől eltekintve a legtöbb beszámoló "normális" körülményekről szól: a testelhagyások spontán módon jönnek létre. Nincs szó tehát mesterségesen előidézett állapotokról. Számos kutató szerint a halálközeli élmények kialakulásában a haldokláskor kiválasztódó endorfin hormonnak van döntő szerepe: ez a hormon a központi idegrendszerre hat, csökkenti a fájdalomérzést, és a morfiumhoz hasonlóan hallucinációkat kelt.
A testen túli tapasztalatok, élmények részesei - minden rendű, rangú, korú, fajtájú, foglalkozású férfiak, nők és gyerekek - egybehangzóan állítják, hogy nem hallucináltak, hanem valóságot tapasztaltak meg: lelkekkel találkoztak, megérintette őket az, amit így nevezhetünk: isteni.
A szerzőpáros népszerűsítő céllal dokumentumgyűjteményt állított össze. A Misztikus erők nem szenzációs, hanem tényközlő mű: közli, hogy mindaz, amit csodává tabusítottak - tény. Ezek a művek segíthetnek élni, segíthetik a lélek nevelését és kimunkálását.
Adatok
szerző
Peter és Mary Harrison
cím
Misztikus erők - Testen túli tapasztalatok
kiadó
Pesti Szalon Könyvkiadó
kiadási év
1989
oldalszám
279
kötés
puha kötés
Cikkszám
194158
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

Köszönetnyilvánítás

3

Előszó

5

Bevezetés

9

Mi a TTT?

13

A fény

23

A magaslati nézőpont

35

A mennyországban?

49

A gyógyító erő

55

Különös hatóerők

75

Állatok

91

Zene

105

A határterület

111

Időutazások

121

A döntés

141

Az ezüstzsinór

151

Egybeesések

163

A fátum

173

Menekülés

193

Gyermekek

201

A halálfélelem legyőzése

213

Megérzések

231

Az okkultizmus veszélyei

235

A lélek illata

247

Angyalok

257

Pozitív végkövetkeztetések

273