Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat

Nincs raktáron
Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
John White
Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat
A halál a tudat kalandja, nem kell félnünk tőle
antik (Édesvíz), 1995
161 o., puha kötés, jó állapotú
980.-
Részletek
Az Édesvíz Kiadó eddig öt olyan kötetet jelentetett meg ebben a sorozatban, amelyek szerzői az ember fölti életét követő új létformáról szóltak.
Mindezek a könyvek - számtalan konkrét eset és jelenség leírásával -azt a meggyőződést erősítették bennünk, hogy földi pályafutásunk befejeztével nem ér véget a létezésünk, csupán más formát ölt, más tartalmat nyer. Egyetlen közös gondunkra azonban még nem kaptunk kielégítő választ, nevezetesen arra, hogy: Leküzdhetjük-e, s ha igen, miképp - a halálfélelmet?
John White, a világszerte ismert író, a "tudatkutatás", a paratudományok és a magasabbrendű emberi fejlődés területének tanítómestere, ebben a könyvben megnyugtató választ ad. A halálfélelem leküzdhető! Az elmúlás misztériumának szerzője, végighaladva a tudat fejlődésének történetén, azt a megdöbbentő tételt állítja elénk, miszerint a halál "a legjobb barátunk" nem kell félnünk tőle. White mester gondolatait követve végül mi magunk is erre a következtetésre jutunk - és a szorongásunk máris tovatűnt. Mideddig hiányos ismeretünk volt a halálról, s az ebből száramzó tévképzetünk elkerüléséhez nyújt nem mindennapi segítséget.
Adatok
szerző
John White
cím
Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat - A halál a tudat kalandja, nem kell félnünk tőle
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1995
oldalszám
161
kötés
puha kötés
Cikkszám
265810
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!