Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat

Nincs raktáron
Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
John White
Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat
A halál a tudat kalandja, nem kell félnünk tőle
antik (Édesvíz), 1995
161 o., puha kötés, jó állapotú
980.-
Részletek
Az Édesvíz Kiadó eddig öt olyan kötetet jelentetett meg ebben a sorozatban, amelyek szerzői az ember fölti életét követő új létformáról szóltak.
Mindezek a könyvek - számtalan konkrét eset és jelenség leírásával -azt a meggyőződést erősítették bennünk, hogy földi pályafutásunk befejeztével nem ér véget a létezésünk, csupán más formát ölt, más tartalmat nyer. Egyetlen közös gondunkra azonban még nem kaptunk kielégítő választ, nevezetesen arra, hogy: Leküzdhetjük-e, s ha igen, miképp - a halálfélelmet?
John White, a világszerte ismert író, a "tudatkutatás", a paratudományok és a magasabbrendű emberi fejlődés területének tanítómestere, ebben a könyvben megnyugtató választ ad. A halálfélelem leküzdhető! Az elmúlás misztériumának szerzője, végighaladva a tudat fejlődésének történetén, azt a megdöbbentő tételt állítja elénk, miszerint a halál "a legjobb barátunk" nem kell félnünk tőle. White mester gondolatait követve végül mi magunk is erre a következtetésre jutunk - és a szorongásunk máris tovatűnt. Mideddig hiányos ismeretünk volt a halálról, s az ebből száramzó tévképzetünk elkerüléséhez nyújt nem mindennapi segítséget.
Adatok
szerző
John White
cím
Az elmúlás misztériuma - Természetfeletti megnyilvánulások sorozat - A halál a tudat kalandja, nem kell félnünk tőle
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1995
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
161
kötés
puha kötés
Cikkszám
265810
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!