Eckhart Tolle - Csend a világ közepén - könyv és 2db DVD

Nincs raktáron
Eckhart Tolle - Csend a világ közepén - könyv és 2db DVD

Részletek

"...az, aki te vagy, valamint a csend egy és ugyanaz.
És ha még nem őrültél meg teljesen ebben a bolond világban,
az azt jelenti, hogy valahogyan el tudod érni a benned lévő csendet."

Eckhart Tolle 2004 tavaszán csodálatosan egyedülálló hétvégi lelkigyakorlatot tartott a skóciai Findhornban élő spirituális közösség, egy több mint háromszáz fős csoport számára, akik a személyes és globális átalakulás élharcosai. A teljes lelkigyakorlatról videofelvétel készült, aminek eredményeként - gondos szerkesztést követően - kétszer kétórányi megindító élményt nyújthatunk át olvasóink számára.

Tolle minden mondata - üdvözlő szavait is beleértve - kivételes éleslátásról és erőről tanúskodik. A DVD-n rögzített lelkigyakorlat legfelemelőbb pillanatai a könyv lapjain is megelevenednek, s az egyes részleteket a szerző gyönyörű, képaláírásokkal ellátott természetfotói illusztrálják.

Mindez együtt - a szavak, a fényképek, a hangok és a videofelvétel - inspiráló, a világon egyedülálló kincset eredményez. Hozzáférhetővé teszi számunkra azokat az eszközöket, amelyeknek a segítségével átformálhatjuk életünket, és megnyílhatunk a pillanat csendje számára.

A Skócia északi részén található Findhorn Alapítvány a természettel szoros együttműködésben kialakított spirituális szolgáltató központ, amely az oktatásra és a közösségre helyezi a hangsúlyt. A világ egyik legnépszerűbb tudatos közössége; a felnőttoktatás, a személyes és spirituális átalakulás jelentős nemzetközi központja, amelyet évente mintegy tizennégyezren látogatnak.
Adatok
szerző
Eckhart Tolle
cím
Csend a világ közepén
alcím
könyv és 2db DVD
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
64
kötés
kemény kötés
Cikkszám
268592
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!