Pio atya breviáriuma

Nincs raktáron
Pio atya breviáriuma
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-9094-38-2
640 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Részletek

Pascal, a nagy francia gondolkodó írja: "Az Úr Jézus a világ végéig agonizál, a kereszten, mert Ő az Egyház misztikus Testének a feje, aki teljesen egy az Ő tagjaival és azonosítja magát minden szenvedő embertestvérével." - Ezt Krisztus valóban állandóan érzékelteti is a kiválasztott stigmatizáltakon keresztül.
Minden időben voltak stigmatizáltak, akik tanúskodtak, vagyis akik szinte bemutatták az Úr Jézus keresztáldozatának valóságát. De még egyetlen stigmatizált sem részesült olyan csodálatos kegyelmekben, mint a szentéletű kapucinus, Pio atya, aki az Úr Jézus öt szent sebének vérző nyomait 1918 szeptember 20-tól 1968 szeptember 23-ig, ötven (!) éven keresztül viselte testén.
Számtalan komoly orvosi kivizsgálás ellenére sem tudtak semmi magyarázatot találni arra, hogyan tudott egyáltalán életben maradni Pio atya, akinek el nem képzelhető szenvedést okoztak az állandóan vérző, nyílt sebek. Ráadásul az atya táplálékot alig vett magához, de rengeteget gyóntatott és igen sok egyéb lelkipásztori munkát is végzett. - Mindehhez erőt a szentmise-áldozatból merített, amelyet minden reggel öt órakor mutatott be, vérző sebeivel, könnyek között, gyakran elragadtatásba esve.

Adatok
szerző
Pio atya
cím
Pio atya breviáriuma
alcím
Pio atya gondolatai, útmutatásai az esztendő minden napjára
kiadó
Szent Gellért Kiadó és Nyomda
kiadási év
évszám nélkül
oldalszám
136
kötés
puha kötés
Cikkszám
331409
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!