Don Miguel Ruiz - A négy egyezség

Nincs raktáron
Don Miguel Ruiz - A négy egyezség
ISBN
963-528-535-3
Részletek
A tolték birodalom egy jelentős közép-amerikai civilizáció volt évezredekkel ezelőtt. Tagjai valójában tudósok és művészek voltak, akik külön társadalmat alkottak, hogy fölfedezzék és megőrizzék az ősi misztikus tudást, amely ugyanazokból az alapigazságokból táplálkozik, mint minden szent ezoterikus hagyomány szerte a világon. Tanításuk szerint azok a legfontosabb alapelvek, amelyeket önmagunk számára határozunk meg. Olyan életmódot tárnak elénk, amely négy egyszerű de hatásos alapelvre épül: ez a négy egyezség.

TEDD TÖKÉLETESSÉ A SZAVAIDAT
Azt mondd, amit szeretnél. Kerüld az önkínzó kifejezések használatát, és másokról se pletykálkodj. Használd szavaid erejét az igazság és a szeretet kifejezésére.

SEMMIT NE VÉGY SZEMÉLYESKEDÉSNEK
Amit mások mondanak és tesznek, az a belső valóságuk kivetítése, a saját álmuk. Ha nem veszed magadra a szavaikat és a cselekedeteiket, nem leszel áldozat, nem szenvedsz fölöslegesen.

NE FELTÉTELEZZ SEMMIT
Vedd magadnak a bátorságot, és tegyél fel kérdéseket, mondd meg, mit szeretnél valójában. Csak akarnod kell, és kapcsolataid megtisztulnak, elkerülöd a félreértéseket és a szomorúságot.

MINDIG TEDD MEG, AMI TŐLED TELIK
A teljesítőképességed pillanatról pillanatra változik. Minden körülmények között a legjobb formádat kell hoznod, akkor nem von felelősségre benső bírád, elkerülheted az önvádat és a megbánást.

A toltékok ezoterikus bölcsessége napjainkig fennmaradt. A szerző, Don Miguel Ruiz sámán, a Sas Lovagok leszármazottja, és arra hivatott, hogy megossza velünk ősei bölcsességét.
Adatok
szerző
Don Miguel Ruiz
cím
A négy egyezség
alcím
A bolygó álma
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2001
oldalszám
174
kötés
puha kötés
Cikkszám
366804
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

A toltékok

13

Bevezetés: A homályos tükör

17

A káprázat világa

25

Az első egyezség: Tedd tökéletessé szavaidat

53

A második egyezség: Semmit ne végy személyeskedésnek

77

A harmadik egyezség: Ne feltételezz semmit

93

A negyedik egyezség: Mindig tedd meg, ami tőled telik

107

A toltékok szabadsága: Az ősi törvények megszegése

125

Az új álom: A földi paradicsom

159

Imák

167