Will Parfitt - Lépj túl a korlátaidon!

Nincs raktáron
Will Parfitt - Lépj túl a korlátaidon!
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289479
RRP: 3 190 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 595 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft

Részletek

"Mindannyian azért vagyunk itt, hogy széttörjük
korlátainkat, bármik is legyenek azok."

Louis L. Hay

Személyiségünk tudatos és tudat alatti félelmek falaival veszi körül magát. Ellenáll lelkünk igaz céljának, ezáltal hamis káprázatokat kelt bennünk, hogy olyanok legyünk, amilyenek nem vagyunk - akár rosszabbak, akár jobbak. De miként tudunk úrrá lenni ezen az illúzióvilágon? A szerző konkrét tanácsait és hasznos gyakorlatait követve meglelhetjük a megoldásokat.

Nem csak azt tanuljuk meg, miként szabaduljunk meg béklyóinktól, hanem azt is, hogy élvezzük a folyamatot. Világos leírást kapunk azokról a világokról, amelyekben élünk. Ezeket megismerve kiteljesedhetünk, életünk célja és jelentése világosabb lesz számunkra, és sokkal távolabb juthatunk önmagunk felfedezésének útján.

Téglafalakon nem tudunk áthatolni. De azokon az érzelmi falakon, amelyeket magunk és mások köré építünk, már igen. A könyv által egy olyan új, ezoterikus pszichológiát ismerhetünk meg, amely képessé tesz minket túllépni a korlátainkon. Leginkább egy saját kincsesbányához hasonlítható, amelyből nap mint nap meríthetünk, és élvezhetjük a kincseink adta gazdagságunkat - fizikai és lelki szinten egyaránt.
Adatok
szerző
Will Parfitt
cím
Lépj túl a korlátaidon!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
268
kötés
kemény kötés
Cikkszám
457932
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!