Tagir Abdull Al Bulgary - A sors korrekciója - a volgai bulgárok titkos tanításai

Nincs raktáron
Tagir Abdull Al Bulgary - A sors korrekciója - a volgai bulgárok titkos tanításai
állapot
ÚJ
RRP: 2 000 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Tagir Abdull Al Bulgary
A sors korrekciója - a volgai bulgárok titkos tanításai
Lazi Kiadó, 2004
91 o., kemény kötés
1800.-
Részletek
A lélek és annak sorsa saját felépítéssel és saját anatómiával rendelkezik. Az emberi sors, a jövő megjóslása mindig nagyon nehéz, sőt sokszor lehetetlen volt. Az információ megszerzése érdekében különböző intuitív módszereket és segédeszközöket (kristálygömböt, kártyát) használtak fel.
Tagir Bulgary kidolgozott egy módszert, mely lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy megjósolja saját jövőjét. Ez a módszer lehetővé teszi a sors diagnosztikáját és megjóslását már az első vagy a második foglalkozáson, és nem kell hozzá különleges képesség.
Információt szerezhetünk a múltról (ha a mai problémák okát az ember születését megelőző időben kell keresni), de természetesen a legizgatóbb a jövőbe tekinteni. Szenzitív látással információt kaphatunk a jövőről az adott nappal kezdődően néhány évre előre, a célnak megfelelően. (A szerző itt figyelmeztet, hogy bár lehetséges, de nem ildomos a halál időpontja után kutatni.)
A módszer lehetőséget ad továbbá a sors korrekciójára, befolyásolásának módszereire a különböző energetikai szinteken: a durvától a finomig, a fizikaitól a pszichikaiig.
Adatok
szerző
Tagir Abdull Al Bulgary
cím
A sors korrekciója - a volgai bulgárok titkos tanításai
kiadó
Lazi Kiadó
kiadási év
2004
oldalszám
91
kötés
kemény kötés
Cikkszám
484903
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!