Kovács-Magyar András - Nagy Táltoskönyv

Nincs raktáron
Kovács-Magyar András - Nagy Táltoskönyv
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9638690615
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

Üzenet, örök életű szellemi hagyatékunkból, amelyet sikerült felébresztenünk álmából, kozmikus parabolánkban a Kárpát-medencében. A Táltosok módszerei és eredményeik.
A tudás fájának gyümölcse megízlelhetővé vált minden érdeklődő nagyszellem számára. A történelmi múltunk csodáinak felismerésével, ősi titkos kódok, dimenziók, kapuk nyíltak meg sokunk előtt. A láthatatlan világok érzéklete és az azokkal való bánásmód, az energetika, szellemtan, fehér mágia, új emberi csodákhoz adott szányakat valamennyiünknek. Felemelő érzés XXI. századunk hajnalán a régi világok egyetlen letéteményeseként, a reánk hagyott örökséget felismerve mai nyelven megszólaltatni, megcselekedni. Megismerjük kozmikus lényünk működését, fizikai, energia érzelmi, gondolati, intuitív, lélek, fény- és szellemvilágunkat.
Az önmagunkban felismerteket már ki tudjuk sugározni mások felé. Ez a sokszoros kisugárzás nem kíván többlet energiát, mint ahogyan egy szál gyertyánkkal meggyújtott több ezer gyertya meggyújtása sem csökkenti a mi gyertyánk fényét. "A fény nem azért van, hogy véka alá rejtsük, hanem, hogy világítsunk vele!" Adni mindenki csak magát adhatja, megismert szintjein, világaiban, testeiben. Mi emberek, igen ritkán elérhető testet kaptunk a Teremtőtől, a mi Mennyei Atyánktól és Anyánktól, a Nagy Boldog Asszonyunktól, a Szentlélek által, és kaptunk egy működtetési kezelési utasítást Nap atyácskánktól, majd az őt emberi képben megtestesítő Jézus urunktól. Ismerjük fel, és szeressük önmagunkat, családunkat, nemzetünket és az emberiséget, az egész teremtést, az Istent.
Aki a dimenziói tudója, és nem a körülményei áldozata kíván lenni, hanem annak irányítója, az megismerkedik világaival. Így válik a világnak világává, így lesz a virágnak virága, az életfa virága, így lesz a világos felismeréseivel, a világosság hirdetője és kisugárzója.
Táltosa csak a magyar nemzetnek volt, aki egy személyben volt gyógyító, tanító, pap és nemzettudat fenntartója. A Táltos hagyatékot őrzők, a fény megismerésének és felszabadításának nemes feladatát valljuk.

Adatok
szerző
Kovács-Magyar András
cím
Nagy Táltoskönyv
kiadó
Energia Gyógyító Központ
kiadási év
évszám nélkül
oldalszám
256
kötés
kemény kötés
megjegyzés
névbejegyzés
Cikkszám
738947
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!