Marta Hiatt - Elmekontroll

Nincs raktáron
Marta Hiatt - Elmekontroll
Részletek
Jövőnk most formálódik a tudatos és a tudatalatti elménkben. Akarva vagy akaratlanul, napról napra valóra váltjuk a fejünkben kialakult életképet. Ahogy a negatív belső élet negatív külső valóságot hoz létre, ennek a fordítottja is igaz.
Az Elmekontroll célja, hogy megtanuljuk, hogyan változtassuk meg benső világunkat legmerészebb álmaink megvalósítása érdekében. A fejezetek megvilágítanak néhány meglepő igazságot a tudat világegyetemben játszott szerepét illetően, s az elmélet után konkrét gyakorlatokkal is ellátják az olvasót. Ezek a technikák könnyen érthetők, egyszerűen elsajátíthatók, és segítenek megszüntetni a negatív elmemintákat. Biztos alapot adnak a gazdagság, a szerelem-szeretet, az egészség és a kozmikus tudat, vagyis az „egy vagyok mindennel” érzés megteremtéséhez.
Az okos, világos magyarázatok, a részletesen, szemléletesen leírt meditációs-vizualizációs gyakorlatok felérnek egy tanfolyammal. A felhasznált technikák – az agykontrollhoz hasonlóan – a tudatos elméből a tudatalattiba irányított üzeneteken alapulnak, valamint sokat merítenek a jungi, a transzperszonális pszichológiából is.
Tanuljuk meg hasznunkra fordítani, hogy nincs semmi, amit ne valósíthatnánk meg, ha együttműködünk a saját elménkkel!
Adatok
szerző
Marta Hiatt
cím
Elmekontroll
alcím
Vigyázz, mi jár az eszedben, mert megvalósul!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2002
oldalszám
205
kötés
puha kötés
ISBN
9789635285952
Cikkszám
787856
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!