Meir Schneider - Gyógyulj, hogy gyógyíthass

Nincs raktáron
Meir Schneider - Gyógyulj, hogy gyógyíthass
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9637403973
950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

Akik nem hisznek azokban az eseményekben, amelyeket köznapi szóval – és gyakran oly könnyelműen – a csodák körébe utalnak, azok bizony most megrendülhetnek ebben a véleményükben. Könyvünk szerzője ugyanis azt vallja, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Ez a kijelentés nagy reményt ad mindannyiuknak, hiszen az egészség a mi legfőbb értékünk.

Mire alapítja optimizmusát e kötet írója, a ma már világszerte ismert terapeuta, Meir Schneider? Arra, hogy ő vakon született, de a szembetegségből kigyógyította önmagát! Később – tanai alkalmazásával – rengeteg ember szabadult meg a legkülönfélébb testi bajoktól: hát- és gerincbántalmaktól, látáshibáktól, izületi gyulladástól, izomsorvadástól, bénulástól, fejfájástól, és még sorolhatnánk.
Schneider alaptétele: sohase adjuk fel a reményt, mert hittel és akarattal úrrá lehetünk testünk hibáin, újjászülethetünk akár végzetesnek hitt betegségeinkből is. Miképp? Hisz épp ezt tartalmazza ez a könyv, amelyet most Ön a kezében tart. Tanácsait megfogadva segíthet önmagán, sőt másokon is.

A szerzőtől tanult hittel és akarattal meggyógyulhatunk, és megtehetjük a legtöbbet is, amit ember adhat: Meggyógyíthatunk másokat is!

Adatok
szerző
Meir Schneider
cím
Gyógyulj, hogy gyógyíthass
kiadó
Háttér lap- és könyvkiadó
kiadási év
1990
oldalszám
179
kötés
puha kötés
Cikkszám
9637403973
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!