Annie Besant - Ezoterikus kereszténység

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Annie Besant - Ezoterikus kereszténység
állapot
ÚJ
ISBN
9786155038006
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

A könyv a kereszténységre két évezred alatt rárakódott üledék-halmaz alól következetesen kibányássza és logikusan megmutatja azt a rejtett tudást, amit sohasem akartak a tömegek elé tárni. Ugyanakkor lehántja a keresztény vallás tömegeknek szóló, exoterikus tanításairól azokat az elfedő rétegeket, amelyek miatt soha nem lelt bennük kielégítő magyarázatot az emberiség egy haladottabb része.

Könyvünk segít a keresztényeknek mélyebben megismerni vallásuk rejtett tanításait, de szól azokhoz is, akik kiábrándultak és eltávolodtak a vallástól, akik vagy az értelmetlennek látszó dogmák, vagy a tanítások közvetítéseinek hiányosságai miatt teljesen elvesztették hitüket az ősi, mély igazságokban.

A könyv azoknak szól, akik a tudás misztériumát keresik. A könyvben Jézus történelmi alakja mellett megismerhetjük a mitikus és a misztikus Krisztus képét is.

A kisebb misztériumok tárgyalása olyan fogalmakat világít meg, mint a Szentháromság lényege, a megváltás tana vagy a bűnbocsánat, a szentségek, és az ima. Bemutatja ezek működési mechanizmusait, amiket mélységükben valószínűleg még a gyakorló keresztények többsége sem ismer.

Adatok
szerző
Annie Besant
cím
Ezoterikus kereszténység
kiadó
Magyar Teozófiai Társulat
kiadási év
2010
oldalszám
269
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155038006
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!