Müller Péter - Jóskönyv - Ji-king mindennapi használatra

Nincs raktáron
Müller Péter - Jóskönyv - Ji-king mindennapi használatra
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9630084945
2 240 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek
Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A hagyomány szerint láthatatlan „szent szellemek” állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a kötet nem jövendőt mond, hanem jósol, azaz megmondja, mi a jó. Megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani, s ezáltal élni segít…

„A szabad választás folyamata nem zárult le teljesen, mert az önteremtés, a sorsformálás állandóan működik. Amit szellemként megálmodtunk, azt földi emberként megvalósítjuk – de a „valóság” soha nem lesz olyan, mint az álom, pontosan azért, mert az élet eleven, teremtő folyamat; új álmaink, új vágyaink és félelmeink új és új szálakat szőnek a valóság szőttesébe.”

„A Jóskönyv életem főműve. Közel félmillió ember használja már, valóságos népkönyv lett. Az eltelt évek bebizonyították, hogy a könyv működik.” (Müller Péter)
Adatok
szerző
Müller Péter
cím
Jóskönyv
alcím
Ji-king mindennapi használatra
kiadó
Doctor Herz Bt.
kiadási év
2001
oldalszám
367
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789630084949
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!