Osho - Kreativitás - Alkotóerőink felébresztése

Nincs raktáron
Osho - Kreativitás - Alkotóerőink felébresztése
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963528828X
1 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A mai világban azt kívánják meg tőlünk, hogy rugalmasan, hatékonyan és gyorsan reagáljunk az új kihívásokra, legyünk akár vállalatvezetők vagy gyermeket nevelő édesanyák. Ha úgy próbálunk eligazodni a jelenben, hogy csupán a múltban tanultakra támaszkodunk, hátrányos helyzetbe kerülünk mind a kapcsolatainkban, mind a karrierünkben. Változtatnunk kell hozzáállásunkon, és meg kell értenünk, hogy az élet nincs előregyártva. Azt az életet kapjuk, amit teremtünk magunknak.
Eddig egydimenziós emberekként éltünk, de ezt a lehetőséget már kimerítettük. Osho szerint most sokkal gazdagabb emberi lényekre van szükség, háromdimenziósokra. A három dimenzió pedig: a tudatosság, a részvét és a kreativitás.
A kreatív ember olyan dolgokat lát, amelyeket előtte még senki, és olyan dolgokat hall, amelyeket előtte még senki – ez az igazi kreativitás.

Osho részletesen elmeséli, mit kell tennünk, ha kreatívak szeretnénk lenni. Útmutatásait követve, képesek leszünk sokkal több játékosságot és rugalmasságot vinni az életünkbe, s mivel a kreatív az újat, az eredetit és a frisset jelenti, tele leszünk áramló energiával és örömmel. Legyünk nyitottak rá!

Adatok
szerző
Osho
cím
Kreativitás
alcím
Alkotóerőink felébresztése
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2006
oldalszám
195
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635288281
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!