Migene González-Wippler - Angyali energiák

Nincs raktáron
Migene González-Wippler - Angyali energiák
állapot
ÚJ
ISBN
9789635288588
2 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

A világ számos kultúrájában tartja magát a hit, hogy az angyalok emberi alakot ölthetnek, illetve megtestesülhetnek a Földön élő emberi lények előtt. Az Angyali energiák című kötet megvilágítja a mennyország azon lakóinak legendáját, akik úgy döntöttek, szerepet vállalnak a halandók életében. Elmondja nagyszerű és igaz történetüket, egyúttal vezérfonalként szolgál az égi úton kapott képességekhez. Nem akar kinyilatkoztatni, és nem elfogult, több oldalról, alaposan vizsgálja meg az angyalokkal kapcsolatos kérdéseket. Kiemelt figyelmet szentel a kabbalának, mivel az abban leírt ezoterikus tanok a fenséges angyali isme rendkívül gazdag forrását kínálják. Tudományos alapokon nyugszik, mégis rendkívül élvezetes olvasmány. Visszahozza életünkbe azt az angyali tudást, erőt és mágiát, amelyet az ókoriak oly jól ismertek.
A szerző részletesen beszél az angyali mágia szertartásairól, az angyalok és az állatövek kapcsolatáról, az angyalok nevéről, feladatairól, őrangyalainkról és az angyalok megidézésének módjairól.
Az angyalok különleges mágiája alapvető fontossággal bír az emberi történelemben. Üzeneteik alapján a szerző betekintést enged az új évezred küszöbén bekövetkező eseményekbe, és szól azokról a lépésekről, amelyeket azért tehetünk, hogy megóvjuk bolygónkat a kataklizmáktól.
A világ országaiban végzett statisztikai vizsgálat kimutatta, hogy a Föld népességének több mint 80 százaléka hisz az angyalokban, és az emberek többsége már szerzett természetfeletti jellegű tapasztalatokat velük kapcsolatban. Ez az adat arra utal, hogy az angyalok létezése sok millió ember számára valóság. Egy napon talál a többiek is felfedezik, hogy az angyal nem egy tőlünk különálló entitás, hanem lelkünk legbensőbb mélyének valós része

Adatok
szerző
Migene González-Wippler
cím
Angyali energiák
alcím
Az angyali tudás, erő és mágia életre keltése önmagunkban
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2005
oldalszám
266
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635288588
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Bevezetés 7
Isten és az Ő angyalai 13
Angyali találkozások 14
Mi is az az angyal? 33
Az égi hierarchia 58
A Hét Mennyország 70
Az Isteni jelenlét 80
A Paradicsom 95
Az angyali nyelv 119
Az angyali kormányzók 127
A négy nagy arkangyal 143
Az angyalok segítségül hívása 159
Háború a mennyben (Megadriel könyve) 195
Angyali üzenetek (Megadriel könyve) 231
Angyalok életrajza 237