Osho - Együttérzés - a legmagasabb rendű szeretet (DVD melléklettel)

Nincs raktáron
Osho - Együttérzés - a legmagasabb rendű szeretet (DVD melléklettel)
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289943
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek

"Higgadt szeretet ez - nem hideg, vigyázz, hanem higgadt; örömöd megosztása a létezés egészével. Áldássá válsz önmagad és a lét egésze számára.
Ez az együttérzés. A szenvedély átok, az együttérzés áldás."

OSHO a XX. század egyik legismertebb és legprovokatívabb spirituális tanítómestere. Tanításainak hatása több mint egy évtizeddel a halála után is egyre nő, eljutva az igazságkeresők minden korosztályához a világ összes országában.
Ebben a kötetben Osho a megszokottól gyökeresen eltérő nézőpontból vizsgálja az együttérzés természetét. Rámutat, hogy az együttérzés a szenvedélyben gyökerezik, majd sorra megkérdőjelezi a valódi mibenlétével kapcsolatos hiedelmeket. Elmondása szerint számos úgynevezett együtt érző megnyilvánulást szennyez be az önhittség és az elismerés utáni vágy; illetve sok nem azon a szándékon alapul, hogy megsegítsük a többi embert, hanem hogy erővel rákényszerítsük őket a változásra. Osho megmutatja az utat, amelyet követve megszülethet benned az őszinte együttérzés, amely mély elfogadással és önmagad szeretetével kezdődik. Csakis ekkor teljesedhet ki gyógyító erővé, amelynek gyökere a másik ember feltétlen elfogadása olyannak, amilyen.

Ha mindig is csodálkoztál azon, hogyan lehet minden élőlény felé határtalan együttérzéssel fordulni, ez a könyv kétségkívül neked szól. Ha sosem tudtad pontosan, mit is jelent valójában az együttérzés, ez a kötet eloszlat minden ezzel kapcsolatos félreértést. Csak ne felejtsd el, hogy Osho nem a „gyengeszívűek” tanítója.

A könyvhöz tartozik egy eredeti, százperces Osho-előadás DVD-n, amely lehetővé teszi az Olvasó számára, hogy közvetlenül a forrásból tapasztalja meg Osho bölcsességét és humorát.
Adatok
szerző
Osho
cím
Együttérzés
alcím
A legmagasabb rendű szeretet - DVD melléklettel
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2009
oldalszám
224
kötés
kemény kötés
Cikkszám
9789635289943
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!