Peter Orban - Ingrid Zinnel - Thea Weller - Symbolon

Nincs raktáron
Peter Orban - Ingrid Zinnel - Thea Weller - Symbolon
állapot
ÚJ
1 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft

Peter Orban - Ingrid Zinnel - Thea Weller
Symbolon - az emlékezés játéka
Asztrológiai aspektusok szimbolikája
Bioenergetic, 2009
208 o., puha kötés
1900.-

Részletek
A Symbolon asztrológia a tizenkét állatövi jegyet tizenkét szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétegű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a hetvennyolc kártyalap, amely jelentősen megkönnyíti az asztrológia megértését.
A Symbolon terápiás eszköznek is kiváló, segítségével jobban megismerhetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Anygyal, a Bolond, a Csábító, a Harcos és a többiek. A kártyán szereplő képek közvetlenül lépnek kapcsolatba a lélekkel, megérintik és elvezetnek a kérdéshez : hogyan fest a kártyán megjelenő külső kép az én bensőmben?
Vannak azonban olyan szerepszemélyiségeink, akiket kevésbé vagy egyáltalán nem szeretünk, s ezért a felejtés kamrájába zárjuk őket. A lapok segítségével ebbe a kamrába nyerünk bepillantást. A Symbolon tehát – miként a könyv alcíme is jelzi – az emlékezés játéka. Emlékeztet, vagyis felidéz bennünk valamit, visszaadja az elveszettnek hitt emlékeinket. Ellentétben más kártyákkal a Symbolon célja nem a jövő és a kinyilatkozatás, hanem a múlt és az emlékeztetés.
Adatok
szerző
Peter Orban - Ingrid Zinnel - Thea Weller
cím
Symbolon - az emlékezés játéka - Asztrológiai aspektusok szimbolikája
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2009
oldalszám
208
kötés
puha kötés
Cikkszám
988856
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!